Se scumpesc locurile de veci in Timisoara

De A.S.
Se scumpesc locurile de veci in Timisoara
Nici locurile de îngropăciune nu fac excepţie când vine vorba de scumpirile de început de an. Consilierii locali din Timişoara urmează să aprobe majorarea tarifelor pentru permisele de lucru şi locurile de veci practicate din cimitirele aparţinând primăriei.

Proiectul de hotărâre, care urmează să fie supus spre aprobare în şedinţa de consiliu local de săptămâna viitoare, prevede majorarea tarifelor pentru permisele de lucru necesare la realizarea de construcţii funerare şi capele şi a celor pentru locurile de veci cu 5,79 la sută, procent reprezentând indexarea cu rata inflaţiei pe 2011, spun oficialii primăriei.

Aceste tarife au fost actualizate în februarie 2010 cu rata inflaţiei pe anul 2009 şi reactualizate cu TVA de 24 la sută în iulie 2010.

Cât mai costă concesionarea unui loc de veci în Timişoara? Tariful actual este de 87,63 lei, iar după majorarea propusă va ajunge la 92,7 lei. Locurile de înhumare sunt atribuite pe 7 ani, cu posibilitatea prelungirii dreptului de folosinţă pe aceeaşi perioadă. Locurile de veci concesionate de la primărie nu pot fi înstrăinate sau schimbate, dar pot fi lăsate moştenire rudelor până la gradul IV.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !