Se pregătește primul seminar de informare al anului la Camera de Comerț Timiș

De Marcel Hoster
Se pregătește primul seminar de informare al anului la Camera de Comerț Timiș
© foto: arhivă
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș demarează seria dezbaterilor din acest an pe diferite teme de interes pentru mediul de afaceri cu un seminar în cadrul căruia se va discuta despre protecția mediului și gestionarea deșeurilor.

Începutul lunii februarie aduce pentru firmele din Timiș primul seminar de informare al anului. Acesta este dedicat mediului, având ca temă: „Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, urmând să aibă loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

Seminarul va fi susținut de Lavinia Alina Călușeru, Comisar Șef, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și Teodora Țoia, Comisar în cadrul aceleiași instituții. Întâlnirea se va desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată și încurajată, în orice moment, intervenția participanților și discuțiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită. Termenul de confirmare a participării este 6 februarie 2019.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naționale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.

Informații suplimentare și înscrieri se pot obține la tel 0372 185 240, 0372 185 285, e-mail: amilin@cciat.ro. Persoană de contact: Alina Milin, consultant cameral.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor