Se pregateste continuarea lucrarilor la Inelul IV de circulatie al Timisoarei

De A.S.
9Comentarii
Se pregateste continuarea lucrarilor la Inelul IV de circulatie al Timisoarei
În şedinţa Consiliului Local Timişoara din această săptămână a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru continuarea lucrărilor de amenajare a Inelului IV de circulaţie al oraşului, pe sectorul strada Măcin – strada Constructorilor, şi realizarea unui racord la strada Demetriade. Lucrarea este estimată la 5,4 milioane de euro.

Lucrările la Inelul IV de circulaţie al Timişoarei – ultimul al municipiului practic, după fiind centura de ocolire, cât avem din ea – au început în timpul fostei administraţii, când au fost amenajate câteva tronsoane de drum, de la strada Grigore Alexandrescu la strada Constructorilor, dar s-au oprit în zona Pădurii Verzi.

Aleşii au aprobat acum studiul de fezabilitate pentru amenajarea pe sectorul strada Măcin – strada Constructorilor şi realizarea unui racord la strada Demetriade.

„Strada care face obiectul prezentei documentaţii (…) este cuprinsă între strada Constructorilor la Nord, strada Demetriade la Sud şi strada Măcin la Est. Sectorul de drum propus spre amenajare, în momentul de faţă nu este amenajat sub nicio formă, el este un teren viran neîntreţinut, cu vegetaţie abundentă şi alocuri depozite clandestine de deşeuri rezultate din construcţii, mai ales pe partea nordică, pe extensia străzii Constructorilor. Amplasamentul destinat realizării construcţiei este localizat pe fâşia de teren existentă între Muzeul Satului şi incinta SC UMT SA şi între incinta UMT şi Pădurea Verde. În mare parte a traseului destinat realizării Inelului IV, traseul se desfăşoară la liziera pădurii. Actualmente terenul este inutilizabil deoarece este împrejmuit, iar traficul autovehiculelor şi cel pietonal nu se poate realiza”, spun reprezentanţii municipalităţii.

Studiul de fezabilitate a fost pus la dispoziţia primăriei de către TRW Automotive.

Investiţia este estimată la 5,4 milioane euro conform devizului general, fiind propusă a fi realizată din bani de la bugetul local, iar perioada de execuţie ar fi de 8 luni.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor