Sunt disponibile noi cursuri de pregatire la CCIAT

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Sunt disponibile noi cursuri de pregatire la CCIAT
© foto: arhiva
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș pregătește noi serii de cursuri pentru luna octombrie 2018. Cei care doresc să se perfecționeze au la dispoziție o serie largă de domenii din care să aleagă.

Primul dintre acestea este cel pentru specializarea în meseria de Responsabil de Mediu , care va avea loc în perioada: 29 octombrie – 8 noiembrie. Cursul se adresează tuturor celor interesați să gestioneze procese de mediu, dar și agenților economici care generează deșeuri.

În conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, deținătorii/producătorii de deșeuri persoane juridice, comercianții, precum și operatorii economici autorizați din punct de vedere al protecției mediului pentru efectuarea operațiunilor de colectare și transport deșeuri “au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligație unei terțe persoane”.

Un alt curs este cel pentru Manager Proiect, acesta va avea loc în perioada: 15 – 30 octombrie. Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. În special, training-ul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate, atât din domeniul public, cât și din cel privat. Cursul va trata modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Training-uri vor fi realizate şi pentru funcţia de Inspector / Referent Resurse Umane, curs programat în perioada 22 octombrie – 9 noiembrie. În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un certificat de participare. Vor fi prezentate H.G. 500/2011 actualizată și OMMEPS 1918/2011. Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

CCIAT va pregăti în octombrie şi Experţi accesare fonduri structurale și de coeziune europene. Acesta are loc între 15 – 24 octombrie. Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor cât și persoanelor care doresc să atragă fonduri europene pentru finanțarea de proiecte. Cursul este util și membrilor echipei de proiect pentru dezvoltarea competențelor și abilităților specifice, necesare derulării cu succes a proiectului. Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării si obţinerii surselor de finanţare, indiferent de tipul de program.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIA Timiș, Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, persoană de contact Tania AVRAMOV – Manager DFPP, tel. 0256 294922, 0256-219171/2, e-mail: dfp@cciat.ro, tavramov@cciat.ro. Informații detaliate sunt disponibile pe site-ul CCIAT și pe pagina de Facebook a CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor