Se fac înscrieri la o nouă ediţie a programului Pioneers into Practice

Se fac înscrieri la o nouă ediţie a programului Pioneers into Practice
© foto: arhivă
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță începerea înscrierilor pentru sesiunea 2019 a programului „Pioneers into Practice”, un program educațional care oferă celor interesaţi informaţii din domeniul schimbărilor climatice. Procesul educaţional este bazat pe exerciţii practice şi ateliere de lucru.

„Pioneers into Practice” include o componentă de mobilitate care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică și ateliere de lucru. Participanții beneficiază de stagii la sediul unor organizații non-guvernamentale, întreprinderi mici sau mijlocii, firme multinaționale, universități sau institute de cercetare, din una din țările participante în program: Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Spania și Ungaria.

Stagiul de practică va avea o durată de 4 – 6 săptămâni, în intervalul septembrie – octombrie 2019. Detalii despre program, locații disponibile, calendar de evenimente, modalitatea de înscriere sunt disponibile pe site-ul: https://pioneers.climate-kic.org. Termenul limită de înscriere este 11 aprilie 2019.

CCIA Timiş este partener oficial în România al Programului Climate KIC pentru perioada 2014-2020, Programul este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitățile Cunoașterii și Inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene a cărui misiune este de a crea creștere durabilă.

În cursul anului trecut, „pionierii” au participat la o serie de acțiuni 2 workshop-uri la sediul CCIAT; un workshop internațional la Edinburgh; o întâlnire a partenerilor la Lisabona, și ceremonia de acordare a certificatelor de participare, la sediul CCIAT, 17 decembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor