Se caută părinți de profesie în Timiș, pentru copii din centre de plasament. Curs gratuit de asistenți maternali

De Adrian Panduru
2Comentarii
Se caută părinți de profesie în Timiș, pentru copii din centre de plasament. Curs gratuit de asistenți maternali
© Tion: Se caută părinți de profesie în Timiș
Vă puteți înscrie gratuit la un curs de asistenți maternali care se va desfășura la Timișoara. Mai aveți timp până în 29 martie să vă înscrieți la cursul după absolvirea căruia puteți deveni părinți pentru copii din centrele de plasament…

La Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş va fi organizat un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Asistentul maternal profesionist este persoana care asigură, prin activitatea pe care o desfăşoară la domiciliul său, creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor pe care îi primeşte în plasament sau în încredinţare.

Dacă vreți să deveniți părinți de profesie, atunci puteți depune o cerere la Registratura de la sediul DGASPC Timiș, P-ța Regina Maria, nr. 3, Timișoara până în 29 martie 2019.

La cererea de evaluare vor fi anexate:

a) un curriculum vitae al solicitantului

b) copie după actul de identitate (cu domiciliul stabil pe raza județului Timiș)

c) copie după diploma de studii a ultimei școli absolvite

d) cazier judiciar

e) adeverință medicală din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, infecto-contagioase sau psihice.

După depunerea cererii, angajați DGASPC Timiș vor efectua o evaluare socială a persoanei solicitante, care constă în vizite la domiciliul acesteia, discuții cu membrii familiei sale, vecini, prieteni, precum și o evaluare psihologică, iar ulterior acestei evaluări persoanele acceptate vor urma cursuri de formare profesională în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist. Cursurile de formare profesională vor fi organizate la sediul DGASPC Timiș și au o durată de minim 60 de ore, fiind gratuite.

Mai multe informaţii puteți obține la Serviciul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul din cadrul DGASPC – telefon 0256-490281, 494030.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor