Sărbătorim prin jocuri și transmitem bucuria de a colecționa

Sărbătorim prin jocuri și transmitem bucuria de a colecționa
© foto: Trenulist
ADVERTORIAL. Trenulețul, una dintre jucăriile preferate ale copilăriei, aduce bucurie la orice vârstă și stimulează dorința de a colecționa și chiar de a construi noi modele de vagoane, de șine, de a adăuga mereu noi accesorii. Această dorință de a poseda sau colecționa astfel de obiecte miniaturale fermecătoare este dovedită de numărul mare de clienți al magazinului la Trenulistul care au apelat la serviciile oferite, au achiziționat diverse componente sau au cerut consultanță de specialitate. Tocmai de aceea, pentru a marca o sărbătoare a firmei – împlinirea unui an de funcționare a showroom-ului -, Trenulistul a lansat un concurs cu premii tentante, numit Loterie Aniversară „La Trenulistul HTE”.

Trenulețul cu locomotivă și vagoane, care merge pe șine urmând un traseu șerpuitor, oprește în gări, totul într-o călătorie imaginară, îi încântă deopotrivă pe copii și adulți și le dezvoltă dorința de a-și construi propria colecție. O colecție care în timp poate crește, poate deveni tot mai complexă, i se pot adăuga noi componente și modele. Bucuria jocului pune imaginația la contribuție și menține vie, indiferent de vârstă, plăcerea de a te juca. În plus, te ajută să te eliberezi de stres și de emoțiile negative de care te încarci uneori.

Firma HTE, alcătuită din pasionați constructori de modelism, oferă, prin propriul showroom sau prin magazinul online, tot ceea ce și-ar putea dori o persoană care împărtășește aceeași pasiune: locomotive, șine, vagoare în diverse modele, inclusiv clasice sau originale, diverse accesorii. Și pentru că showroom-ul împlinește un an de la deschidere (în clădirea Fructus de pe strada Gheorghe Lazăr), Trenulist marchează acest moment aniversar printr-un concurs cu premii – Loteria Aniversară „La trenulistul HTE” -, al cărui regulament este publicat pe site-ul www.trenulist.ro, pe pagina de Facebook și în magazin.

Concursul este deschis, până în 22 februarie 2019, tuturor clienților care achiziționează (online, comandă prin e-mail sau direct în magazin) produse în valoare de minimum 200 de lei. De asemenea, la tombolă pot participa și comenzile articolelor care nu se află pe stoc, al căror termen de livrare se încadrează până în 22 februarie. Comunicarea firmei cu participanții la Loteria Aniversară se face prin adresa de e-mail transmisă de client, cu protejarea datelor personale, conform regulamentului european. Participanții primesc Bilete de Loterie și bonuri valorice calculate în funcție de valoarea achiziției, după formule explicate în detaliu în regulamentul publicat. Premiile oferite sunt foarte tentante: Premiul I – locomotivă electrică GFR, digitală + sunet, Premiul II: set de două vagoane CFR , și Premiul III – set de trei vagoane CFR Marfă. Extragerea premiilor, prin aplicație specializată, va avea loc în data de 23 februarie 2019, la ora 17.30.

Trenulist are o ofertă bogată în produse de larg interes pentru cei ce iubesc trenurile, de la modele și seturi simple până la seturi și accesorii sofisticate, pentru colecționarii pasionați. În plus, specialiștii firmei oferă consultanță și idei celor care își doresc să își construiască singuri anumite modele. Întreaga ofertă, în permanență completată cu noutăți, poate fi consultată la sediul showroom-ului: str. Gheorghe Lazăr nr. 24, SAD 6, P, pe https:/trenulist.ro/ sau pe Facebook.

(142807)
Regulament de plasare a anunturilor