Saptamana cu activitati mai altfel in scolile din Timisoara

De M.S.
Saptamana Scoala Altfel
Saptamana Scoala Altfel
Întreceri sportive, vizite la diferite instituţii din oraş, spectacole de mină și excursii în afara oraşului. Sunt doar câteva dintre activităţile la participă în perioada 2-6 aprilie elevii şcolilor din Timişoara, în cadrul Săptămânii „Şcoala Altfel”.

Timp de o săptămână, profesorii desfăşoară cu elevii o serie de activităţi extraşcolare, fie în şcoală, fie în afara şcolii, în care nu se pun note în catalog. Totodată, în această perioadă au loc şi mai multe olimpiade.

„În această săptămână Liceul Pedagogic organizează o diversitate de activităţi, fie în şcoală, fie în afara şcolii. Astăzi (nr. luni) avem un concurs pe role la stadion, avem o excursie la mănăstirea Bodrog, am avut o vizită la Universitatea de Vest, la bibliotecă. Alte activităţi sunt vizite la muzee, vizionări de filme”, ne-a spus Cornel Petreoman, directorul Liceului Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara.

Profesorii spun că programul pentru această perioadă a fost stabilit în funcţie de preferinţele elevilor. Astfel că o primă opţiune pentru elevii clasei a IX-a D de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” a fost mişcarea în aer liber. Elevii şi-au luat rolele şi bicicletele şi au mers la stadion.

„Acest gen de activităţi sunt foarte bune. Activitatea ar trebui să meargă în sensul omogenizării colectivului, a cunoaşterii elevilor, a unei mai bune comunicări între ei, între dascăli şi elevi”, a spus Petronela Bărbulescu, profesoară la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara.

„Mi se par foarte interesante aceste activităţi, mai ales că nu necesită atâta concentrare, că stăm în aer liber şi facem ceea ce ne dorim. Mă ajută în primul rând că fac sport”, ne-a spus unul dintre elevi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !