S-a saturat sa fie luata in ras si a slabit 49 kg in mai putin de 3 luni! Vezi transformarea de senzatie a acestei femei (P)

Reactualizat la:
S-a saturat sa fie luata in ras si a slabit 49 kg in mai putin de 3 luni! Vezi transformarea de senzatie a acestei femei (P)
© TION: S-a saturat sa fie luata in ras si a slabit 49 kg in mai putin de 3 luni! Vezi transformarea de senzatie a acestei femei

“Cu doar 6 luni în urmă eram obeză” povestește Cristina

În urmă cu 6 luni Cristina cântărea 109 kg., iar fotografia sa stă mărturie.

“Aveam o mulțime de probleme de sănătate: diabet, colesterol, dureri articulare, etc. Vă scutesc de detaliile despre viața mea sentimentală, o adevarată catastrofă. Singurul aspect pozitiv, dacă pot spune așa, este că toată această grăsime nu iți mai arată vârsta reală. Ești umflat ca un balon. Totuși, viața cotidiană este un chin. Este greu să te miști, darămite să faci și sport.”

Când a mers la medic, acesta s-a îngrozit văzând kilogramele indicate de cântar.

“Mi-a spus că nu voi slăbi niciodată. Mi-a recomandat o operație gastrică.

Fiind imobilă, mi-am petrecut timpul căutând pe internet informații despre problemele de greutate. Am citit tot, da tot.

Am descoperit multe cure de slăbire pe care le încercasem (pentru ca la final să am și mai multe kilograme).”

“Era pentru prima dată când citeam ceva serios, unde se explica de ce corpul uman se lasă cuprins de grăsime și celulită.”

Cristina povestește cum după 20 zile de lectură inutilă, avea să descopere singura metodă care va reuși să o facă să piardă kilogramele acumulate de-a lungul a 7 ani!

“Într-adevăr, fusesem foarte slabă. La 22 de ani, aveam sub 60 de kilograme la o înălțime de 1,69m. Acum 6 luni, cântăream 109 kilograme. După cum am spus deja, eram obeză. Acumulasem toate aceste kilograme an de an, iar de la vârsta de 29 de ani nu mai reușisem să slăbesc niciun gram, orice aș fi făcut.”
O prietenă i-a oferit soluția.

Când am văzut-o pe Eugenia pentru prima dată după 4 luni, timp în care nu ne întâlnisem deloc, am avut un șoc.

Mi-a mărturisit că folosise un amestec concentrat revoluționar, recomandat de un medic elvețian, specialist în slăbire, în timpul vacanței în Elveția. „Și poți vedea rezultatul foarte ușor, este incredibil și pentru mine! De asemenea, trebuie să-ți mai spun că nu am urmat vreun regim special și că am putut mânca orice, chiar și cartofi prăjiți!“

Intră aici să citești totul despre cazul Cristinei și să vezi cum arată acum după ce a urmat sfatul prietenei sale și a reușit să slăbească 49 kg!

Taguri: ,Regulament de plasare a anunturilor