S-a deschis primul magazin ”E.OPTICK” din Romania

S-a deschis primul magazin ”E.OPTICK” din Romania
© Tion: S-a deschis primul magazin ”E.OPTICK” din Romania
ADVERTORIAL. Brandul ”E.BLOCK” a deschis primul magazin din țara noastră în zona Timișorii, în Giroc. La finele acestei săptămâni, în prezența unor specialiști în optica medicală, gigantul cu tradiție în producția de rame de ochelari, având o experiență de peste 40 de ani în domeniu la nivel internațional și de 20 de ani la nivel național, prezent cu o fabrică în România – Lupa Tim Optical SRL, și-a făcut debutul, prin deschiderea primului magazin E.OPTICK.

Pornind ca o afacere a familiei Sommavilla, unul dintre cei mai importanți producători de rame de ochelari din Italia, prin brandul E.BLOCK, și-a făcut în cele din urmă apariția și în România, prin primul magazin deschis în Giroc, în galeria comercială de lângă Carrefour Market Giroc, de luni până sâmbătă între orele 10-20.

Pentru a sublinia valorile brand-ului E.BLOCK care pun accent pe stil și calitate, magazinul E.OPTICK vă oferă rame de ochelari cu un sistem particular brevetat în ceea ce privește montajul lentilelor. Totodată, vă puteți bucura aici de o gamă largă de produse de optică medicală, consultații oftalmologice gratuite și consultanță de specialitate oferite de o echipă profesionistă pregătită să răspundă solicitărilor dumneavoastră.

„Magazinul deschis astăzi este un vis împlinit prin care facem cunoscut și în România brand-ul E.BLOCK și suntem bucuroși că prin acest spațiu din Giroc suntem mai aproape de misiunea companiei, aceea de a le oferi bănățenilor calitate, stil, promptitudine și profesionalism. Conceptul E.BLOCK ce a fost implementat astăzi la Giroc este unul bine definit, dar suntem conștienți că magazinul împrumută din efervescența comunității dinamice, în mijlocul căreia se dezvoltă. Inovația, entuziasmul, dorința de noutate sunt lucruri care reflectă întocmai și identitatea brand-ului nostru”, afirmă Andrea Sommavilla, CEO Sommerville.