River Residence

Reactualizat la:
River Residence
© foto: River Residence
ADVERTORIAL. Săptămâna aceasta, River Residence a implinit 6 luni de la prima bucata de pamant scoasa. Vorbim cu Adrian Cionca, ceo la RPC GROUP, dezvoltatorul imobiliar al proiectului!

Cum va simtiti ca echipa, la 6 luni de la demararea lucarilor?

Suntem bine, entuziasmati de fiecare nivel care se ridica si speram ca in maxim 3 saptamani, scara C, unde sunt 38 de apartamente sa fie finalizata integral la rosu!

Dar restul scarilor?

Buna si grea intrebare. Scara B in momentul de fata are placa peste etajul unu turnata si se merge in sus, iar speram ca pana in 15 iunie sa turnam si radierul la scara A.

De finisaje cand preconizati sa va apucati?

Deja ne-am apucat la scara C de ele. Avem zilnic echipe de electricieni, instalatori, tencuitori si rigipsari. Intentia noastra este de a folosi materiale de calitate, dar nu doar materiale de calitate, ci si puse in opera la cel mai inalt si exigent mod. Ansamblul se bucura de instalatie electrica gewiss, ferestre cu trei foi de sticla antiefractie cu un profil ultra modern. Incalzirea in pardoseala nu este una clasica, ea avand si automatizare, iar beneficiarul poate regla individual temperatura in apartament.

img_0686

Ce inseamna asta?

Inseamna ca daca doresti intr-un dormitor sa ai 18 grade, reglezi termostatul si vei avea 18 grade, iar daca in camera copilului ai nevoie de 24 de grade, poti acolo sa o reglezi sa ai 24, dumneavoastra stiti ca River Residence se adreseaza in primul rand familiilor cu copii sau celor care se pregatesc sa aiba copii, avand in vedere ca majoritatea apartamentelor sunt de 3 camere!

Daca tot vorbim de apartamente, cum stati cu vanzarile?

Vanzarile merg bine si sunt multumit, in momentul de fata avem antecontractat cam 35% din totalul de apartamente. De asemenea avem antecontractate si doua penthouse-uri, ceea ce ne bucura, la penthouse-uri avem terase generoase, cu multa verdeata si de asemenea cu o vedere exceptionala.

img_0687

Am tot auzit tot oameni care se intreaba de ce River Residence, cand de fapt nu ai un rau care sa se vada?

Buna intrebare. River Residence este o idee venita in urma faptului ca majoritatea oamenilor care vedeau proiectul imi ziceau: „zici ca e un vapor urias, wow chiar seamana”, iar cand discutam cu echipa de marketing a societatii, am ales sa fie numele de River, adica daca nu ai un rau, cand ajungi acasa si vezi „vaporul” sa te gandesti ca treci prin rau sa ajungi acasa, unde te „speli” de toate problemele pe care le-ai infruntat de-a lungul zilei si intri fresh in casa pentru a face fata rolului de tata, mama, fiu, fiica.

img_0685

Peste tot sunt promotii, dar la River nu se aude nimic?

Incepand cu 15 iunie pana la finalul lunii avem promotie pentru toti cei care platesc 50% avans un discount de 15%, iar cei care platesc 40% primesc o boxa inclusa in pret! Este o promotie atragatoare si care sprijina noi proprietari. Pentru avans de 30% avem bucataria complet mobilata inclusa in pret.

Cum pot lua oamenii legatura cu voi?

Variantele sunt multiple, fie pe siteul firmei, rpcgroup.ro, fie direct cu reprezentanta de vanzari dedicata proiectului doamna LIANA POPESCU: 0722-380-267, fie direct la biroul de vanzari de pe santier pe strada FELIX NR. 2A.
Regulament de plasare a anunturilor