Rezultatele la titularizare in Timis. Procentul de promovabilitate, 33,02 la suta

De Marcela Sferlea
Reactualizat la:
Media de promovabilitate la examenul de titularizare in judetul Timis este de 32.02%
Media de promovabilitate la examenul de titularizare in judetul Timis este de 32.02%
Promovabilitatea în Timiş, la examenul de titularizare, este de 33,02%. 240 de candidaţi vor obţine un post de suplinitor.

Aceştia au obţinut note între 5 şi 6,99. Alte 216 lucrări au obţinut note între 7 şi 10. Aproximativ 200 de lucrări au obţinut note sub 5, două dintre acestea fiind notate cu 1.

 Candidaţii pot depune contestaţii până mâine, la ora 17.00.

La examenul de titularizare din Timiş s-a obţinut şi o notă de 10, la educaţie muzicală specializată.  După depunere contestaţiilor, în data de 21 se vor afişa rezultatele finale.Prima etapă de repartizare în şedinţa publică la nivel de centru de concurs a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota şapte pe posturile titularizabile, are loc în data de 22 şi 25 iulie. În urma rezultatelor obţinute la examenul de titularizare, înainte de contestaţii, în judeţul Timiş aproximativ 200 de cadre diactice se luptă pentru 46 de posturi titularizabile. 

Examenul de titularizare din Timis va fi supravegheat video

A inceput examenul de titularizare. Sute de profesori din Timis se lupta pentru un post0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !