Examenul de titularizare din Timis va fi supravegheat video

De Marcela Sferlea
Reactualizat la:
Examenul de titularizare in Timis va fi supravegheat video
Examenul de titularizare in Timis va fi supravegheat video
Pentru prima data, examenul de titularizare din Timiş va fi supravegheat cu camere video. După ce elevii au susţinut examenul de bacalaureat sub supravegherea camerelor de filmat, profesorii care vor susţine examnul de titularizare vor avea parte de aceleaşi condiţii.

Profesorii care susţin examenul de titularizare vor fi supravegheaţi video. Inspectoratul Şcolar Timiş va lua toate măsurile pentru ca profesorii care susţin examenul de titularizare să nu fie tentaţi să copieze. „Este prevăzută această hotărâre în metodologia de mişcare a personalului didactic. În cazul în care ministerul decide, imaginile de pe camerele de luat vederi, dar şi lucrările, se pot verifica şi pe parcursul anului, asta pentru că lucrările vor fi arhivate în caz de reclamaţii.” ne-a spus inspectorul în managementul resurse umane Daniela Otu, de la Inspectoratul Şcolar Timiş.

Examenul de titularizare va avea loc în data de 13 iulie, iar concurenţa este extrem de mare. Aproximativ 1000 de dosare au fost depuse pentru 46 de posturi titularizabile. Unele dintre materii nici măcar nu au posturi titularizabile. Cei care nu vor prinde un post de profesor titular vor putea ocupa un loc de suplinitor. Examenul de suplinitori va avea loc în data de 4 august, iar înscrierea pentru acest examen se face în perioada 1-2 august. Rămâne de văzut dacă efectul camerelor video de la examul de titularizare va fi acelaşi cu cel de la examenul de bacalaureat.

Peste 1.500 de dosare pentru titularizare si suplinitori in Timis

Concurenta mare la examenul de titularizare, in Timis

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !