Peste 1.500 de dosare pentru titularizare si suplinitori in Timis

De Marcela Sferlea
Peste 1.500 de dosare pentru titularizare si suplinitori
Peste 1.500 de dosare pentru titularizare si suplinitori
Peste 1.500 de dosare sunt depuse la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş pentru posturile de titularizare şi cele de suplinitori. Examenul de titularizare va avea loc în data de 13 iulie, în timp ce examenul pentru posturile de suplinitori se va desfăşura în data de 4 august.

Bătaia cea mare se dă pentru posturile de educatoare în judeţul Timiş. Pentru acestea au fost depuse aproximativ 300 de dosare, însă nu există niciun post titularizabil, ci doar aproximativ 230 de posturi netitularizabile. În acelaşi timp, deşi există 12 posturi titularizabile pentru educatoare în limba germană, au fost depuse doar 2 dosare.

“La nivelul judeţului este un deficit de personal pentru acest domeniu. Posturile se vor putea ocupa în data de 4 august, la examenul de suplinitori”, a spus inspectorul în managementul resurse umane Daniela Otu, de la Inspectoratul Şcolar Timiş.

În total sunt depuse aproximativ 1.000 de dosare pentru examenul de titularizare şi peste 800 de cereri pentru suplinitori.

“Avem aproximativ 1800 de posturi sau fracţiuni de posturi. Dintre acestea, 46 sunt posturi titularizabile”, a mai precizat Daniela Otu.

Concurenţă mare este şi pentru locurile de la limba română. Aici au fost depuse peste 100 de dosare. Cele mai puţine dosare sunt depuse la sociologie, agriculutură, horticultură, sau pentru maeştrii în electornică şi automatizări.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !