Restaurantul – enoteca Amphora, bucuria bunului gust (P)

Restaurantul – enoteca Amphora, bucuria bunului gust (P)
© TION: Restaurantul – enoteca Amphora, bucuria bunului gust (P)
Nu sunt foarte multe locuri în Timişoara unde simplitatea şi eleganţa se îmbină atât de organic precum în restaurantul – enotecă Amphora, deschis în incinta Bastionului Theresia. Fie că alegeţi să petreceţi o seară cu prietenii, fie căutaţi un loc pentru un brunch cu partenerul de afaceri, la restaurantul – enotecă Amphora veţi descoperi bucuria bunului gust.


Încă de la intrarea în restaurantul – enotecă Amphora veţi remarca stilul minimalist completat de lucrările unor cunoscuţi artişti care decorează pereţii localului şi care spun povestea Timişoarei şi a ceea ce înseamnă să fii timişorean.

La Amphora, totul este făcut în aşa fel încât mâncarea bună, asezonată cu vinul nobil, să fie actorii principali în piesa pregătită de chef Dacian Ardelean.

Veţi descoperi aici muşchiul de vită cu pastă de trufe şi prosciutto crudo sau medalionul de mistreţ cu sos vânătoresc, ori pieptul de raţă cu sos de portocale, completate de vinuri atent selecţionate, iar simţurile vă vor purta pe meleaguri îndepărtate, acolo unde bunul gust încă predomină.

O dată la două săptămâni, la restaurantul-enotecă Amphora se organizează degustări de vin şi mese gourmet.

Descoperiţi bucuria de a trăi la Amphora, situat în incinta Bastionului Theresia, strada Hector nr.4, deschis în fiecare zi între orele 10-24.

Pentru a afla ce surprize şi ce evenimene speciale vi se pregătesc, vizitaţi şi pagina de Facebook a restaurantului: https://www.facebook.com/amphoratimisoara.