Renuntarea lui Ciuhandu la o noua candidatura deschide din nou punga lui Marian Iancu!

De M. Hoster
Renuntarea lui Ciuhandu la o noua candidatura deschide din nou punga lui Marian Iancu!
Renuntarea lui Ciuhandu la o noua candidatura deschide din nou punga lui Marian Iancu!
Rămas fără obiectul promovărilor de candidaţi politici la cârma primăriei Timişoara, prin decizia lui Gheorghe Ciuhandu de a nu mai solicita voturile pentru un nou mandat, Marian Iancu se întoarce 180 de grade şi brusc devine generos promiţând o „intervenţie personală cu lichidităţi” la echipă!

Principalul acţionar de la Politehnica Timişoara e extrem de bucuros că duşmanul numărul unu de la Primăria Timişoara, edilul Gheorghe Ciuhandu, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat, spune într-un nou comunicat cu „specific” personal marca Iancu. El mai vede ipocrizie la membrii Druckeria, pe care îi acuză că fac politică, aceasta din cauză că unul dintre membri importanţi ai organizaţiei a fost inclus pe lista candidaţilor la consiliul local. Iar ca tortul să aibă şi o bomboană în vârf, mai marele de la clubul de fotbal se vede vizat de un complot concertat şi bine pus la punct de Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş!

„Mă bucură faptul că membrii Druckeria fac politică şi mă feresc să-i numesc ipocriţi. Sunt consecvent cu ideile mele, iar faptul că tot mai multe persoane afiliate spiritului Poli se implică, îl consider foarte important şi de mare actualitate.Mă mai bucură de asemenea faptul că Gheorghe Ciuhandu nu mai candidează. Încep să înteleg de ce împotriva evidenţei, şi mă refer la forţa şi rezultatele clubului, ne-a lăsat fără o parte importantă din bugetul echipei pentru campionatul 2010-2011, cu consecinţele deosebit de grave pe care le cunoaşteţi. Chiar si in aceste conditii, înfruntand un sistem corupt am ieşit vicecampioni. Încep să înteleg din ce în ce mai multe. Urmăresc atent ce se intamplă la Consiliul Judeţean. Există o asemănare clară şi concertată a celor două entităţi în relaţia cu clubul şi cu obligaţiile asumate public, raportate la punerea lor în practică”, se arată în anunțul lui Iancu.

Totuşi, rămas fără obiectul muncii de combatere politică, Iancu devine brusc „pro” şi susţine ambii candidaţi cu şanse adevărate la fotoliul de primar: „Duelul electoral între Dl. Orza si Dl. Robu este unul clar alb-violet! Ambii sunt captivi din proprie iniţiativă ai fenomenului social Poli. Faceţi voi diferenţa în favoarea celui care va avea şi puterea necesară de a onora promisiunile din timpul campaniei ce va urma, ca parte din contextul politic de după alegeri. A sosit timpul ca Timişoara să se ancoreze activ în interiorul puterii ce va rezulta şi să capitalizeze beneficiile acestui fapt (stadion nou, etc)”. Să fi simţit şeful polist ostilitatea tuturor împotriva implicării sale de partea unui anumit candidat, implicare care atrage în acest joc şi culorile alb-violete? Ar putea fi o ipoteză…

Iar cum totul e OK acum şi oricine vine la primărie e polist în sânge, Marian Iancu se dovedeşte din noul larg la pungă şi a anunţat că pregăteşte o „intervenţie personală cu lichidităţi”. „Toate acestea mă obligă să-mi regândesc poziţia faţă de fotbal în general şi de Poli în special. Se impune urgent o nouă intervenţie personală cu lichidităţi, pentru a asigura necesarul participării până la final în competiţia în care ne aflăm, cât şi pentru a crea cadrul şi condiţiile pentru viitorul echipei”, a mai declarat Iancu.

Totuşi, acţionarul majoritar de la club nu pare în continuare dispus să continue în actuala formulă. „După 1 mai, dar nu mai târziu de prima decadă a lunii respective, vă voi prezenta simplu, dar in detaliu paşii noului şi totodată vechiului club de fotbal Politehnica Timişoara. Obligatoriu înainte!”, încheie Iancu noua comunicare postată pe site-ul oficial al clubului fanion al Banatului.

Jucatorii de la Poli nu primesc bani de la bugetul local!

Iancu intra in campanie electorala si e dispus sa trimita Poli in ultimele ligi ale fotbalului!

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !