Relatiile economice cu China, promovate la Timisoara

De Marcel Hoster
Relatiile economice cu China, promovate la Timisoara
© Tion: Relațiile economice cu China, promovate la Timișoara
Una dintre cele mai importante expoziţii din Europa Centrală va putea fi vizitată de firmele din Timişoara şi în acest an. China Smart Expo are 10.000 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional şi va prezenta peste 500 de firme din ţara asiatică, evenimentul fiind prezentat la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Budapesta (CECZ Co.Ltd).

Evenimentul se va desfășura la Budapesta, în perioada 31 mai – 2 iunie 2018.

China Smart Expo Budapesta este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene.

Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4.800 de vizitatori înregistrați, 2.000 de contacte de afaceri. La ediția din acest an vor fi prezente pe o suprafață de 10.000 mp peste 500 de companii chineze din Provincia Shandong, abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu UE.

Noutatea ediției 2018 este structurarea evenimentului în 3 mari Secțiuni – Secțiunea EXPORT, Secțiunea CULTURĂ și Secțiunea IMPORT. Principalele categorii de produse din Secțiunea EXPORT sunt din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

”Găzduim China Expo de 8 ani, acesta va fi cel de-al nouălea. De acum, vom promova nu doar posibilitățile de import din China, ci și exportul. Pe lângă aceste două laturi, împreună cu educația, turismul, cultura și sportul sunt ceea ce promovăm pentru Europa Centrală și de Est, pentru a găsi cei mai buni parteneri de afaceri din China.

Suntem mândri să spunem că nu doar ne concentrăm pe cele trei zile de expoziție, ci vrem și să ajutăm oamenii de afaceri să își găsească parteneri pe termen lung. Am găsit parteneri de încredere pentru companiile din regiunea noastră și suntem extrem de deschiși să avem și companii din România care își găsesc parteneri de afaceri. Anul acesta vrem să ne concentrăm pe facilitarea posibilităților de business în domeniul agriculturii și a alimentației, dar și a altor bunuri de larg consum”, spune Marta Trembeczki, business development manager CECZ.

Informaţii despre expoziție sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor