Regulamentul concursului Tu poti fi Miss Agenda!

Reactualizat la:
Regulamentul concursului Tu poti fi Miss Agenda!
Perioada de desfășurare este 14.10.2011-16.12.2011. Concursul se încheie în data de 14.12.2011 ora 00:00 stop vot prin SMS, iar în data de 16.12.2011 vor fi anunțate numele câștigătoarelor.

Câștigătoarele: Miss Agenda, locul II și locul III vor fi alese în funcție de voturile prin SMS cumulate cu voturile online, în caz de egalitate concurentele aflate în acea poziție vor fi supuse la vot în prezența unei comisii formată din angajații Sc. Inform Media Srl. Câștigătoarele Miss Zâmbet și Miss Carisma vor fi alese de comisia formată din sponsorii oficiali ai concursului. Numele câștigătoarelor vor fi afișate pe website-ul www.tion.ro imediat după efectuarea contorizării voturilor și a validării câștigătoarelor de către comisie, iar mai apoi în ediția săptămânalului Agenda din data de 16.12.2011.

Premii oferite:

Premii în bani, 3 zile/2 nopți pentru 2 persoane la Pensiunea Sara din Valiug, 1 pereche de pantofi aleși de câștigătoare din galeria Mono Concept Store, o rochie de seara(Miss Agenda) și 2 rochii de coktail (Locul II și Locul III) alese din galeria creatoarei Diana Bobar, un book foto profesional realizat de Dennis Kappel(Miss Zâmbet), 3 abonamente a câte 12 ședințe de zumba, aerobic sau taebo oferite de Sport cu Flavia, pachet beauty oferit de Michael Steven Mick Beauty Salon, pachete de produse cosmetice oferite de Lumene Cosmetics, un curs de manechine oferit de HermesModels Romania.

În cadrul acestei campanii, nu este posibilă înlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte și premiul nu poate fi cedat către terți. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Din momentul în care premiul oferit nu se mai afla în posesia organizatorului, respectiv din momentul încheierii procesului verbal de predare-primire dintre organizator și câștigător, toate riscurile legate de acesta se transferă la câștigător.

Premiile vor fi acordate câștigătoarelor cu condiția ca acestea să nu fie descalificate ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

ORGANIZATOR

Organizatorii concursului „Miss Agenda-Tu poți fi Miss Agenda!” sunt S.C. INFORM MEDIA SRL. cu sediul social în Timișoara, str. Torontalului, DN 6, km 5-7, Tipografia Timis Expres, Judetul Timis, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/1935/2008, CUI RO 20201084, cont IBAN: RO89 RZBR 0000 0600 0348 0121, Raiffeisen Bank Timișoara și S.C. EUROPA ADVERTISING SRL. cu sediul social în Timișoara, str. F. Mercy nr.2, ap.9, Județul Timiș, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/1192/2004, CUI RO 16365500, cont IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1319 0992, Raiffeisen Bank Timișoara.

Concursul se va desfășura conform prezentului regulament care este obligatoriu pentru toate participantele. Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile in Romania.

LOCUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

Concursul este organizat și se desfășoară pe teritoriul Romaniei urmând a fi difuzat pe website-ul www.tion.ro și în Săptămânalul Agenda fiind promovat pe conturile oficiale de facebook și twitter.

DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfașura începând cu data de 14.10.2011- reprezentând data de începere a înscrierii fetelor în concurs până la data de 14.12.2011 ora 00:00 inclusiv- reprezentând ultima zi de vot, ca mai apoi numele câștigătoarelor să fie anunțate în data de 16.12.2011 atât pe wesite cât și în ediția Agenda din acea data.

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

Pentru înscrierea în concurs, participantele trebuie să ne trimita 5 poze conculudente la adresa concurs@agenda.ro, împreună cu o copie după buletin, numele, vârsta și zodia, 3 calități, 3 defecte, pasiunile, precum și datele tale de contact (numar de telefon) pentru validarea înscrierii în concurs de către echipa organizatorilor.

Începând cu data de 04.11.2011 participantele trebuie să strângă cât mai multe voturi prin SMS la numărul 1399- cost 0.30E, codul fiecărei concurente săptămnalul Agenda va fi sub forma agenda[spatiu]numele concurentei (ex. agenda avram).

Deasemenea concurentele vor putea fi votate și în galeria foto de pe www.tion.ro, doritorii pot cumpara fie un vot care costa 0.30E, fie 20 de voturi care costa 5E. Pentru a vota preferata cu un singur vot 0.30E trebuie să trimita un SMS textul „tion” la numărul 1399 și apoi să introducă codul primit prin SMS în boxul afișat pe ecran. Dacă se cumpără pachetul de 5E se dispune de 20 de voturi folosibile fie în aceeași zi, fie în mai multe zile, pentru a beneficia de cele 20 de voturi trebuie să se trimită SMS la numărul 7465, iar apoi să introducă codul în boxul afișat pe ecran. Atenție votul nu se contorizează decât dacă apăsați butonul VOTEAZĂ de sub poza preferatei dumneavoastră. Fiecare concurentă poate fi votată ori de câte ori de pe același număr și în aceeași zi. Numărul de voturi va fi afișat zi de zi pe site-ul www.tion.ro și săptămânal în ziarul Agenda. Concurentele ale căror poze nu sunt decente și au tentă cu caracter sexual vor fi eliminate din concurs conform prezentului regulament.

Nu doar fetele au șansa de a caștiga, ci și cei ce le votează, mai multe voturi cumpărate mai multe șanse de caștig. Cei ce cumpără voturi pentru a-și susține preferata intră în cursa pentru 2 premii: 1 Kindle și 1 iPod Nano Mini. Extragerea va avea loc la finalul concursului. Câstigătorii vor fi aleși aleatoriu de către calculator în functie de numărul de voturi cumpărat.

În final vor fi premiate 5 fete, după criteriile menționate în pagina de concurs și în prezentul regulament.

PREMII OFERITE

Premiile constau în:

1 pereche de pantofi aleși de câștigătoare din galeria Mono Concept Store

o rochie de seara(Miss Agenda) și 2 rochii de coktail (Locul II și Locul III) alese din galeria creatoarei Diana Bobar

un book foto profesional realizat de Dennis Kappel-Miss Zâmbet

3 abonamente a câte 12 ședințe de zumba, aerobic sau taebo oferite de Sport cu Flavia

pachet beauty oferit de Michael Steven Mick Beauty Salon

pachete de produse cosmetice oferite de Lumene Cosmetics

3 zile/2 nopti pentru 2 persoane la Valiug- oferit de Pensiunea Sara

În cadrul acestei campanii, nu este posibilă înlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte, premiul nu poate fi cedat către terți. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul „Tu poți fi Miss Agenda!” poate participa orice domnișoara, rezidentă în Romania, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii concursului, care îndeplinește toate condițiile participării la concurs și ne furnizează datele solicitate pe e-mail și are o adresa de e-mail validă.

Organizarea prezentului concurs se realizează în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și pentru libera circulație a acestor date. Participarea la acest concurs implică în mod expres și neechivoc ca datele transmise să fie făcute publice și să fie folosite de către organizator în scopuri publicitare pe suport audio, video și în ziar. Prin participarea la concurs, participanții își exprimă în mod expres și neechivoc acordul ca datele lor personale să fie folosite în activități de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea și acordarea premiului. Portalul www.tion.ro este înscris în registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 0006421. Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de opoziție (art.15), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14), dreptul de a se adresa justiției (art.18).

NU pot participa la campanie angajații societății comerciale organizatoare, S.C. Inform Media S.R.L, soțul/soția sau rudele de gradul I ale acestora (părinți, copii).

NU pot participa la campanie și nu vor putea primii premii: persoanele juridice, idiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA), precum și persoanele fizice cu vârsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc că au domiciliu stabil în Romania.

Organizatorul iși rezervă dreptul de a modifica prezentului Regulament cu condiția anunțării modificărilor pe www.tion.ro.

Prin acceptarea premiului oferit de către organizator câştigătorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca acesta (câştigătorul) să emită pretenţii financiare organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni.

Odată înştiinţat câştigătorul, acesta trebuie să ridice premiul personal în locul, ziua şi data menţionate de organizator. De asemenea, acesta va prezenta un document de identitate ale căror date trebuie să corespundă cu cele furnizate în e-mail. În caz contrar, câştigătorul nu va intra în posesia premiului. Identitatea câştigătorului şi valoarea premiului nu se pot transmite unei terţe persoane. În cazul în care câştigătorul nu se prezintă cu un document de identitate la locul, ziua şi data menţionate de Organizator va pierde orice drept asupra premiului.