Puteti accesa 20 de milioane de euro, bani de la stat. Termenul de depunere a proiectelor a fost prelungit

De Marcel Hoster
4Comentarii
Puteti accesa 20 de milioane de euro, bani de la stat. Termenul de depunere a proiectelor a fost prelungit
© Tion: Puteti accesa 20 de milioane de euro, bani de la stat
Prin intermediul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia sunt disponibili pentru a fi utilizați 20 de milioane de euro. Termenul limită de depunere a dosarelor cu proiectele a fost prelungit cu trei săptămâni.

Comitetul Comun de Monitorizare a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a decis de curând schimbarea termenului până la care se pot depune propuneri de proiecte în cadrul celui de-al doilea apel al programului, oferind inițiatorilor de proiecte o perioadă suplimentară de aproximativ 3 săptămâni pentru pregătirea și scrierea proiectelor. Analizând argumentele exprimate la nivel regional transfrontalier, precum și dorința de a avea propuneri de proiecte performante, Comitetul

Comun de Monitorizare a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a decis stabilirea datei de 24 aprilie 2018, ora 16, ora locală a României, ca nou termen limită pentru depunerea propunerilor de proiecte transfrontaliere româno-sârbe, în mod exclusiv prin accesarea portalului e-MS.

Decizia de a prelungi perioada de depunere a propunerilor de proiecte de la data de 30 martie 2018 la data de 24 aprilie 2018 este bazată pe solicitările primite din partea mai multor potențiali beneficiari din ambele țări, inițiatori de proiecte transfrontaliere româno-sârbe, care doresc crearea unor proiecte de bună calitate.

Începând din luna noiembrie 2017, odată cu lansarea celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte, autoritățile de implementare au organizat mai multe workshop-uri și evenimente de prezentare în România și Serbia, existând un interes deosebit de ridicat din partea inițiatorilor de proiecte, cum este cazul școlilor, spitalelor, organizațiilor non-profit și autorităților publice locale și regionale. Autoritățile de implementare oferă în continuare tot suportul necesar celor interesați, inclusiv prin intermediul serviciului de informare Help-Desk, deschis în cadrul Secretariatului Comun al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara.

Suma alocată pentru acest apel de propuneri de proiecte este de aproximativ 20 de milioane de euro. Potențialii beneficiari, precum și toți cei interesați de cooperarea transfrontalieră româno-sârbă pot obține mai multe informații aici.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor