Profesorii din Timis, in focul examenelor. Lista posturilor si calendarul concursului de titularizare

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Profesorii din Timis, in focul examenelor. Lista posturilor si calendarul concursului de titularizare
© TION - Profesorii din Timis, in focul examenelor. Lista posturilor si calendarul concursului de titularizare
Profesorii se pun şi ei cu burta pe carte. Asta pentru că a început înscrierea pentru titularizare în Timiş, la concursul național de ocupare a posturilor vacante/rezervate. La Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a început și înregistrarea dosarelor de înscriere.


În Timiş sunt scoase la concurs 2.125 de posturi, 1.196 în mediul urban şi 926 în mediul rural. Din totalul posturilor scoase la concurs, 108 sunt titularizabile – 89 în mediul urban şi 19 în mediul rural. Posturi netitularizabile în Timiş sunt 2.017, 676 complete şi 1341 incomplete. Puteţi consulta lista posturilor din Timiş aici.

Dosarele de înscriere se pot depune la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş în perioada 11 – 19 mai. În perioada 19-21 mai are loc verificarea şi avizarea dosarelor candidaţilor de către comisia judeţeană de organizare şi desfăşurare a concursului şi consilierul juridic al inspectoratului şcolar, iar în perioada 22-25 mai (9-13 iulie 2015 pentru absolvenţii promoţiei 2015) are loc validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidaţi sau împuterniciţii acestora prin procura notarială în original, conform graficului stabilit de comisie. Neprezentarea la validare a absolvenţilor din promoţiile anterioare atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

În 26 mai se va afişa lista candidaţilor înscrişi şi a graficului privind susţinerea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă, iar între 27 mai şi 26 iunie au loc inspecțiile speciale la clasă sau probele practice/orale. În 15 iulie va avea loc examenul scris de Titularizare/ocupare a posturilor vacante/rezervate, în 20 iulie 2015 urmând să fie afişate rezultatele. În perioada 20-21 iulie 2015 se înregistrează contestațiile la inspectoratele şcolare şi se transmit la centrele de evaluare.

În 24 iulie se afişează rezultatele finale, după contestaţii. În 27-28 iulie are loc repartizarea candidaților cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. În 29 iulie va avea loc transformarea posturilor pentru angajare pe perioada nedeterminată rămase neocupate în posturi vacante pentru angajare pe perioadă determinată, iar în 30 iulie-28 august 2015 va avea loc emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !