Primarul Timisoarei si-a tras televiziune buna, ca sa nu mai aiba de-a face cu ziaristii rai. Pe Facebook!

De Alina Strugariu
Reactualizat la:
31Comentarii
Primarul Timisoarei si-a tras televiziune buna, ca sa nu mai aiba de-a face cu ziaristii rai. Pe Facebook!
© TION: Primarul Timisoarei si-a tras televiziune buna, ca sa nu mai aiba de-a face cu ziaristii rai. Pe Facebook!
Şi-a pus toate realizările pe panourile electronice amplasate în oraş pe bani europeni, aceleaşi realizări însoţite de fotografii cu el în N ipostaze au fost enumerate în Monitorul Primăriei, a mutat dezbaterile publice aproape complet pe Facebook, s-a filmat singur la birou, a început să se filmeze singur şi în conferinţe de presă, dar pentru primarul Timişoarei nu a fost de ajuns. Nicolae Robu anunţă înfiinţarea unei televiziuni a Primăriei Timişoara pe Facebook. O aşa-zisă televiziune cu simulacre de interviuri în care Robu este întrebat şi spune ce vrea el…

Edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat marţi seara „noua premieră”, bineînţeles plin de exaltare, pe Facebook.

„NOU! NOU! NOU! NOUĂ PREMIERĂ NAȚIONALĂ A TIMIȘOAREI! (…) Primăria Timișoara are propria “televiziune”, o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesați pagina tv-primariatm și urmăriți mesajul de început de nou drum al primarului. Apoi, urmăriți prima “emisiune”: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcției de Comunicare a PMT.

Dacă apreciați ideea, clicuiți Like. Dacă nu o apreciați, postați textul “Dislike! Iar premiere?!” :)))”, a anunţat Robu.

În mesajul său de început în care se filmează singur la birou primarul Timişoarei explică faptul că Monitorul Primăriei nu îi mai ajungea pentru a-i informa „prompt şi corect” pe cetăţeni şi, cum asta îl preocupă în mod special, s-a gândit la ceva nou, pliat pe tehnologia actuală: o aşa-zisă televiziune. O televiziune a primăriei, în care funcţionarii pe care îi are în subordine să joace rolul de ziarişti ”buni”, cum îi place edilului să categorisească lumea, să îl întrebe ce vrea el să transmită. O televiziune care să difuzeze ştiri ”bune”.

„Inaugurăm astăzi, și cred că este vorba despre o premieră națională, televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara, TV Primăria TM. Desigur că termenul «televiziune» trebuie înțeles în mod corespunzător în context. Nu este chiar o televiziune în sensul consacrat al termenului, dar important este că, folosind Facebook-ul, fără să ne coste nimic, noi, municipalitatea Timișoarei, vom interacționa foarte strâns, mult mai strâns ca până acum, cu cetățenii. Prin această televiziune vom prezenta știri despre ce se întâmplă în oraș, vom prezenta ce am făcut, ce ne planificăm să facem, vom organiza dezbateri cu cetățenii, vom culege de la ei feedback-uri, sesizări, propuneri, vom organiza brainstorminguri pe diverse subiecte și inclusiv vom transmite conferințele de presă pe care le avem”, spune Robu.

A fost postat apoi şi acel interviu la care face referire edilul, în care Robu povesteşte ce vrea el din ce mai face primăria ca activitate curentă, de la finalizări de licitaţii la inaugurări.



31Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor