Primaria Timisoara cauta un consilier juridic pentru consiliul local

De Roxana Deaconescu
1Comentariu
Primaria Timisoara cauta un consilier juridic pentru consiliul local
Se fac din nou angajări la Primăria Timișoara. Municipalitatea are nevoie de un consilier juridic, dar și de doi inspectori de specialitate pentru mai multe birouri.

Este nevoie, de fapt, de un consilier juridic pentru Biroul Permanent de Lucru al Consiliului Local Timișoara, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă – specializarea drept, dar și cunoștințe de operare pe calculator, la nivel mediu, de un inspector de specialitate gradul II pentru Compartimentul de Relaționare cu Minoritățile Etnice, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, o experiență de minimum un an în muncă și care să știe să lucreze la nivel mediu pe calculator, precum și de un inspector de specialitate gradul debutant pentru Biroul Permanent de Lucru al Consiliului Local, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă – specializarea drept și cunoștințe de operare pe calculator la nivel mediu. Viitorul consilier juridic care va lucra pentru Consiliul Local Timișoara nu are nevoie de vechime în muncă.

Cel mai nou concurs organizat de municipalitate are loc în 21 august, când este programată proba scrisă, la ora 10. Dosarele de înscriere se pot depune până în 1 august, la sediul Primăriei Timișoara.

Fiecare dosar trebuie să conțină copia actului de identitate, cerere de înscriere la concurs, copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitate, raportul revisal, cazierul judiciar, adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și curriculum vitae.

Mai multe informații se pot obține la Camera 8 din primărie, la Serviciul Resurse Umane, sau la numărul de telefon 0256.408.372. Aici găsiți bibliografia.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor