Primaria Timisoara angajeaza 91 de persoane: medici, bucatari, ingrijitoare sau educatori

De Roxana Deaconescu
Primaria Timisoara angajeaza 91 de persoane: medici, bucatari, ingrijitoare sau educatori
© Tion: Primaria Timisoara angajeaza 91 de persoane: medici, bucatari, ingrijitoare sau educatori
Noi concursuri la Primăria Timișoara, pentru 91 de posturi vacante. Se caută de la asistente medicale, până la medici, îngrijitoare, educatori puericultori sau bucătari.

În perioada următoare, municipalitatea organizează două concursuri pentru posturile vacante sau temporar vacante.

Astfel, este nevoie de doi medici la Serviciul Public de Asistență Medicală Școlară. Concursul pentru aceste posturi temporar vacante este programat pentru data de 20 iulie, la ora 10, când are loc proba scrisă. Dosarele pot fi depuse până în 11 iulie, la camera 8 din primărie, la Serviciul Resurse Umane. În 27 iulie, la ora 11, au loc interviurile, care vor fi susținute de cei care sunt admiși la proba scrisă. Viitorii medici din cadrul Serviciului Public de Asistență Medicală Școlară trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, specialitatea medicină, absolvite cu diplomă, o vechime în specialitate de minimum nouă ani și cunoștințe de operare calculator Microsoft Office, nivel mediu. Mai multe detalii, precum și bibliografia se pot găsi pe site-ul primăriei.

Concursul pentru celelalte 89 de posturi vacante are loc în 27 iulie, la ora 10, când este programată proba scrisă.

Se caută opt asistenți medicali, pentru Serviciul Public Creșe, cu studii medii absolvite cu diplomă sau generale, cunoștințe de operare pe calculator Microsoft Office, nivel mediu; 40 de îngrijitoare pentru același serviciu, care să aibă studii medii absolvite cu diplomă sau studii generale; 20 de educatori puericultori, care să aibă studii medii absolvite cu diplomă sau studii generale, cunoștințe de operare pe calculator Microsoft Office, la nivel mediu; 20 de muncitori calificați – bucătar, ajutor de bucătar, cu studii medii absolvite cu diplomă sau studii generale, calificarea bucătar.

Pentru un alt compartiment din primărie, cel de Informare Turistică, este nevoie de un inspector de specialitate II, cu studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă. Viitorul inspector trebuie să vorbească la nivel avansat limba engleză, dar și germană, franceză și italiană și să aibă cunoștințe de operare pe calculator în Microsoft Office, la nivel mediu.

Pentru toate aceste posturi, dosarele trebuie depuse până în 18 iulie, la camera 8 a Serviciului Resurse Umane din instituția de pe C.D. Loga. Detalii despre bibliografie și dosarele de înscriere la concurs se pot găsi aici!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor