Primaria readuce la viata Consiliul economic consultativ, care se va ocupa de elaborarea planului de dezvoltare a polului de crestere Timisoara

De Valentin Rusu
Primaria readuce la viata Consiliul economic consultativ, care se va ocupa de elaborarea planului de dezvoltare a polului de crestere Timisoara
© TION: Primaria readuce la viata Consiliul economic consultativ, care se va ocupa de elaborarea planului de dezvoltare a polului de crestere Timisoara
Mediul economic din Timişoara se va constitui, de acum înainte, într-un consiliu consultativ. Practic, acest consiliu economic revine la viaţă, fiind în adormire de 5-6 ani. Iniţiativa aparţine lui Marian Vasile, consilierul personal al primarului Timişoarei Nicolae Robu.

„Mi-aş dori ca mediul economic să devină cât mai activ în colaborarea cu primăria. Eu am cerut domnului primar şi am primit aprobarea pentru a reînfiinţa Consiliul consultativ economic, din care să facă parte actorii economici, cluburile de afaceri, clusterele, asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, dar şi alţii, cum ar fi CCIAT, Bursa de Mărfuuri, băncile etc. Acest consiliu va activa într-un cadru general, pe orice subiect legat de mediul economic al municipiului”, spune Marian Vasile.

Consiliul economic se va întâlni cu regularitate, iar una dintre sarcini va fi şi implicarea membrilor acestui organism în elaborarea planului integrat de dezvoltare a polului de creştere Timişoara. Acest consiliu economic consultativ a funcţionat acum 5-6 ani. Acum, acesta se va reactiva.

„Mi-aş dori, personal, ca experienţa dobândită în cadrul CJ Timiş să fie pusă în valoare în această strategie şi totodată la implementarea efectivă a proiectelor de dezvoltare. Am început deja identificarea unor surse de finanţare pentru proiectele importante ale Timişoarei, cum ar fi aquaparkul de la Dudeştii Noi, anveloparea blocurilor şi altele”, spune Marian Vasile, care este și liderul grupului de consilieri judeţeni PNL.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor