Prima reacție din Timiș după victoria obținută de Kovesi. Nicu Fălcoi, senator USR: Fostul procuror șef DNA ne-a dovedit că a rămas curajoasă

Prima reacție din Timiș după victoria obținută de Kovesi. Nicu Fălcoi, senator USR: Fostul procuror șef DNA ne-a dovedit că a rămas curajoasă
© foto: arhiva
Victoria obținută de Laura Codruța Kovesi în Comisia LIBE din Parlamentul European a produs unde de șoc care au ajuns până în Timiș. Senatorul USR Nicu Fălcoi a ținut să o felicite pe fostul procuror șef al DNA, despre care spune că a dovedit că a rămas „curajoasă și dreaptă, în picioare, în pofida haitei de hiene comandate de Dragnea”.

„Omul pentru care vorbesc faptele. Anul trecut, cam pe vremea asta, după ce Toader, sluga infractorilor cu gulere albe, o «ievaluase» pe Laura Codruța Kovesi, scriam, la cald, câteva rânduri despre determinarea alergătorului de cursă lungă. Între timp, fostul procuror șef DNA ne-a dovedit – inclusiv cu prestația sa de ieri, de la audierile din Comisiile LIBE și CONT – nu doar că este o excelentă profesionistă și un redutabil alergător de cursă lungă, ci și că a rămas curajoasă și dreaptă, în picioare, în pofida tuturor încercărilor haitei de hiene comandate de Dragnea de a o îngenunchea, inventând minciuni cu care s-o linșeze mediatic”, a transmis senatorul USR de Timiș, Nicu Fălcoi, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a subliniat că în pofida opoziției făcute de unii europarlamentari români, LCK și-a atras simpatia celor care nu au căzut în plasa propagandei PSD.

„Așa se face că, în ciuda grapinelor și ivanilor care și-au recitat ieri seară partiturile mincinoase și pline de ură, fostul procuror șef DNA s-a prezentat impecabil la audiere și a răspuns argumentat și calm întrebărilor care i-au fost adresate. Iar declarațiile Laurei Codruța Kovesi au atras aplauze din partea tuturor celor cărora propaganda PSD n-a reușit, cu toate strădaniile oribile, să le influențeze opinia. Și a câștigat la vot în ambele comisii! Felicitări, Laura Codruța Kovesi, și mult succes pe mai departe, la votul din Consiliul U.E.!”, a mai notat senatorul USR Nicu Fălcoi.

Vă reamintim că, miercuri, Laura Codruţa Kovesi a primit susținerea Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European, în cursa pentru ocuparea funcției de procuror șef al Parchetului European. Aceasta primise marți seară și susținerea Comisiei pentru Control Bugetar.

(178107)
Regulament de plasare a anunturilor