Premii de pana la 10.000 de euro pentru tinerii cu idei in domeniul tehnologiilor curate

De Marcel Hoster
Premii de pana la 10.000 de euro pentru tinerii cu idei in domeniul tehnologiilor curate
© Foto: CCIAT
Tinerii cu idei inovatoare în domeniul tehnologiilor curate pot câştiga până la 10.000 de euro, în cadrul unei noi ediţii a programului Climate KIC. Înscrierile de participare se fac la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Organizaţia, în calitate de unic partener oficial în România al programului Climate KIC, aşteaptă tinerii cu idei inovatoare să aplice pentru un loc în marea finală a competiției de idei ClimateLaunchPad, care va avea loc în cursul lunii noiembrie 2018.

ClimateLaunchPad este cea mai mare competiție de idei în domeniul „clean technology”, finanțată de Uniunea Europeană prin Programul Climate KIC şi organizată în România de către CCIA Timiş.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Competiția creează o scenă pentru idei inovative și sustenabile, biletul de călătorie spre succesul global.

ClimateLaunchpad sprijină competitorii în a transforma ideea într-o afacere, în obținerea finanțării și lansarea ideii. Finaliştii competiției vor fi recompensaţi cu premii de 10.000 euro pentru locul 1, 5.000 euro – locul al 2-lea, 2.500 euro – locul al 3-lea.

Anul acesta au intrat în competiție peste 35 de țări. Cele mai bune idei vor fi selectate iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, la sediul CCIAT, în perioada 2 – 3 iulie a.c. Vor urma sesiuni de instruire și coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.).

Finala naţională ClimateLaunchPad va avea loc la sediul CCIAT, în data de 25 septembrie 2018. Top 3 idei naţionale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să participe la competiția finală din noiembrie.

Termenul până la care se pot face înscrieri este 27 mai 2018. Detalii despre posibilitatea de acces la program se pot găsi pe internet la adresele www.climatelaunchpad.org și www.climate-kic.org.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor