Pregatiti-va de toamna alaturi de animalul vostru de companie

Reactualizat la:
Pregatiti-va de toamna alaturi de animalul vostru de companie
© foto: Husse
ADVERTORIAL. Toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri ale anului și pentru faptul că încă ne oferă zile frumoase și însorite, chiar dacă frigul se instalează treptat. Este sezonul ideal pentru a vă bucura de plimbări pe aleile acoperite de frunzele căzute ale copacilor sau în pădure alături de animalul vostru de companie care adoră să se joace într-un astfel de cadru natural. Dar nu uitați că pentru binele lui, fie acesta pisică sau câine, este nevoie să îl protejați de eventualele pericole care îi pot afecta starea de sănătate. Husse vă vine în ajutor cu o serie de sfaturi și de produse special concepute pentru aceste animăluțe care merită să fie tratate precum un membru al familiei.

Indiferent de vârsta animalului de companie pe care l-ați adoptat în familia voastră, fie el pui sau animal adult, este important să rețineți că simplele gesturi de afecțiune pe care i le arătați nu sunt suficiente. Husse vă oferă o serie de sfaturi pentru sănătatea animalului de companie de care este bine să țineți cont mai ales toamna.

De ce toamna? Pentru că în acest anotimp proliferează mulți paraziți, precum purici sau căpușe. Recomandarea este să inspectați cu regularitate pisica sau cățelul vostru, insistând asupra lăbuțelor, și să utilizați tratamente antiparazitare pentru a evita orice inconvenient pentru animalul iubit.

Tot paraziții pot cauza unele afecțiuni contagioase, precum boala cu viermi, o boală fungică transmisibilă între animale, dar și la oameni. În cazul în care observați răni anormale pe pielea animalului, consultați imediat medicul veterinar. El va ști ce tratament este adecvat și ce durată trebuie să aibă acesta. Mai multe detalii privind aceste afecțiuni aflați consultând catalogul Husse la această adresă.

vermi

Laxolja

Un alt sfat important de urmat mai ales toamna este să periați cu regularitate animalul vostru de companie. Și aceasta deoarece toamna este una dintre perioadele delicate, în care câinilor și pisicilor le cade părul.

Periajul repetat al pisicii sau al câinelui va împiedica animalul vostru să înghită și să acumuleze mingi de păr care i-ar putea cauza probleme grave de sănătate. În acest scop, Husse a dezvoltat Kattmalt, un supliment alimentar care evacuează orice acumulare de păr în pisică. Vedeți detalii aici!

50206_Kattmalt_[100ml]

Durerea articulației la câine sau la pisică este o afecțiune foarte supărătoare pentru animalul vostru de companie, mai ales atunci când suferă de osteoartrită. Astfel de dureri sunt accentuate toamna, când încep zilele friguroase. Husse are o soluție și pentru astfel de cazuri – produsul Artro, care este un supliment alimentar natural. Acest produs ajută atât la ameliorarea osteoartritei, cât și la prevenirea acesteia. Detalii aici.

50036_ArtroHusse_200g

Un sfat la fel de important este să urmăriți câinele în timpul plimbărilor de toamnă prin pădure și la culesul ciupercilor. De ce? Pentru că multe ciuperci sunt toxice pentru el, iar consecințele pot fi foarte grave. Evitați orice accident inclusiv în perioada sezonului de vânătoare, care se deschide toamna, când pericolele pot apărea ușor.

Husse vine în sprijinul celor care își doresc ca animalul lor de companie să fie în perfectă stare de sănătate, oferind un serviciu gratuit de livrare la domiciliu a produselor sale special concepute pentru câini și pisici.

Husse vă urează o toamnă perfectă alături de câinele sau pisica voastră!

Ne vedem curând la Husse Timis!
Regulament de plasare a anunturilor