Pentru al optulea an consecutiv, Neuromed lanseaza campania “Ajuta femeile dragi din viata ta sa-si invinga teama de diagnostic!”

Reactualizat la:
Pentru al optulea an consecutiv, Neuromed lanseaza campania “Ajuta femeile dragi din viata ta sa-si invinga teama de diagnostic!”
© foto: Neuromed
ADVERTORIAL. Nu doar în luna octombrie gândul nostru trebuie să fie la mama, soția, sora, prietena, iubita noastră! Nu, acest gând trebuie să îl avem în fiecare zi.

De aceea, și în acest an, trebuie să știți și să le spuneți tuturor ființelor dragi că, în luna octombrie, Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed lansează, din nou, campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”.

Campania, aflată în al optulea an consecutiv, are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare femeie în parte dacă este diagnosticată în mod corect şi la timp.

Depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata, însă, în primul rând, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed oferă reduceri de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie.

Reducerea este valabilă toată luna octombrie. Iar dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân sau puncţie bioptică sân.

Pentru programări, Neuromed pune la dispoziţie următorul număr de telefon: 0256.292.637, pentru investigaţii la sân prin ecografie, elastografie şi mamografie.

2018_Banner-300x120

(928193)
Regulament de plasare a anunturilor