Paturi de Terapie Intensiva si Cardiologie donate Spitalului de Copii Louis Turcanu de catre grupul ZF din Timisoara

Reactualizat la:
Paturi de Terapie Intensiva si Cardiologie donate Spitalului de Copii Louis Turcanu de catre grupul ZF din Timisoara
© Foto: ZF
ADVERTORIAL. Pana in prezent, 8 paturi de ultima generatie, complet automatizate si dotate pentru terapie intensiva si cardiologie au fost donate de ZF Timisoara, care isi propune sa continue acest proiect si in 2018. De asemenea, compania s-a implicat in renovarea saloanelor anterior plasarii paturilor in zonele dedicate. In urma cu o saptamana, reprezentanti ai ZF au facut o vizita la spital, unde s-au intalnit cu medicii din cele doua sectii, au discutat despre donatia facuta si despre continuarea investitiilor pentru modernizarea celor doua sectii.

Sunt doi ani de cand grupul ZF a inceput achizitia companiei TRW Automotive, binecunoscuta pentru timisoreni ca fabrica de la Padurea Verde. Cu aceasta fuziune aproape completa, grupul a devenit al doilea furnizor de componente auto la nivel global. In Romania se produc airbag-uri si volane pentru cei mai mari furnizori de automobile cu sprijinul a peste 5000 de angajati.

Achizitia de paturi face parte din strategia ZF de a se implica in proiecte de responsabilitate sociala. Doar in acest an, alte astfel de proiecte au avut loc printre care dotarea unui laborator informatic de liceu cu calculatoare, actiuni de ecologizare si sprijinire a mai multor evenimente studentesti si culturale precum: StudentFest, Festivalul Plai si Ceremonia UVT Alumni.

Recent, ZF Timisoara a decis si initierea unui proiect educational in doua licee timisorene, in parteneriat cu Junior Achievement Romania, ce pune gratuit la dispozitia institutiilor scolare programe de tip „learning by doing” si asigura activitati de mentoring pentru elevi prin actiuni de voluntarit la clasa ale angajatilor.

(920162)
Regulament de plasare a anunturilor