Pasarea care nu e: teatru independent la Timisoara. A inceput Antagon-ul!

De S.P.D.
Pasarea care nu e: teatru independent la Timisoara. A inceput Antagon-ul!
Deschis duminică seara, cu spectacolul ”Ferma animalelor”, de Teatrul Auăleu, primul festival la Timișoara destinat exclusiv trupelor și companiilor independente de teatru, aduce în urbe artiști pentru care teatrul e rost și cauză, nu condică de serviciu. Tot o premieră este, pentru Timișoara, livrarea de bilete la domiciliu.

Marți, 3 iunie Ionuț Caras din Cluj invită publicul la ”Urletul” după Allen Ginsberg la Electric Theatre de la ora 19 (intrarea 20 de lei), iar Auăleu Teatru vine cu ”O noapte furtunoasă” de I.L.Caragiale, înscenare de Ovidiu Mihăiță, cu Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Victor Dragoș, Norbert Lovasz, Armand Iftode, Andrea Wolfer şi Christine Cizmaș, la Hostel Costel de la ora 21 (intrarea: 20 de lei).

Miercuri, 4 iunie, Reactor de Creație și Experiment din Cluj – Napoca vine cu ”Pasărea care nu e”, cu și de Raluca Mara la Auăleu Teatru, de la ora 19 (intrarea: 20 de lei) și ”Așteptând-o pe Alice” , cu și de Oana Mardare, regia Doru Mihai Taloș la Hostel Costel de la ora 21 (intrare: 20 de lei), Teatrul de Artă din București vine cu ”6 din 49” de Spiró Győrgy, cu Dana Voicu și Liviu Cheloiu, regia: Alexandru Maftei, la Electric Theatre de la ora 21 (intrarea : 20 de lei), Stage din Oradea vine cu ”1000 de Motive să te Omor”, după Sam Henry Kass, cu Richard Balint și Sebastian Lupu la Auăleu Teatru, de la ora 21 (intrarea 20 de lei).

Joi, 5 iunie, O2G din București prezintă ”Capete înfierbântate”,de Mihaela Michailov, cu Alexandru Potocean, regia David Schwarz la Galeria Triade, de la ora 19 (intrarea 20 lei), ”Dar cu pianistul cine dansează?”, cu Tünde Baczó, Alin State și Tibor Cári, la Galeria Triade, de la ora 21 (intrarea – 20 de lei pentru ambele spectacole).

Vineri, 6 iunie, Doctor’s Studio din București prezintă ”Colibri” de Garret Jon Groenveld, cu Daniel Popa, Laurențiu Bănescu, regia Florin Piersic Jr., la Auăleu Teatru, de la ora 19 (intrarea: 20 de lei), Electric Theatre din Timișoara vine cu ”Romania Free Country”, de Mihaela Lichiardopol, după Texte Scurte de Matei Vișniec, cu Iza Berger, Alina Chelba, Anastasia Nasco, Andreea Hulughiuc, Nicolae Pârvulescu, Călin Stanciu Jr. și Bogdan Spiridon, regia Mihaela Lichiardopol la Electric Theatre, de la ora 21 (intrarea 20 de lei).

Sâmbătă, 7 iunie Teatru Fix din Iași vine cu ”Pietre în buzunar”, de Marie Jones, cu Mihai Pintilei-Jabeniţan, Ştefan Cătălin Mîndru, Alin Ştefan Prodan, regia: Ovidiu Caiță, la Auăleu Teatru, de la ora 19 (intrarea 20 de lei), Unteatru din București vine cu ”Cel mai frumos roman din lume”,de Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama, regia: Alexandra Penciuc, la Electric Theatre de la ora 19 (intrarea: 20 de lei), Doctor’s Studio din București prezintă ”Monoloagele vecinului”, de și cu Laurențiu, la e-spres-oh (mansardă), de la ora 19 (intrarea: 20 lei), Daniel Popa aduce ”In debt we art”, un film documentar, la Electric Theatre de la ora 21 (intrarea liberă).

Duminică, 8 iunie, Unteatru din București vine cu ”Blackbird” de David Harrower, cu Florina Gleznea și Constantin Cojocaru, regia: Andrei și Andreea Grosu, la Electric Theatre, de la ora 19 (biletul: 20 de lei), Auăleu Teatru vine cu ”Circus Mundi”, de Brigada Artistică de la Auăleu Teatru, cu Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Costin Bleotu, Victor Dragoș, Christine Cizmas, Andrea Wolfer, Ovidiu Mihăiță și alții, în Foișorul din Parcul Botanic de la ora 22 (intrarea liberă).

Bilete se găsesc la Auăleu Teatru. ”N-are rost să fiți rezervați, cumpărați un bilet și consumați! Dacă suntem prea departe de voi sau n-aveți chef să veniți până aici, sunați la 0745 777 035 și vă aducem noi biletul jinduit. Serviciu Livrare Bilete exclusiv în Timișoara!”, anunță organizatorii.

foto (c) fotosen.ro

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor