Ozonoterapie si cosmetica. Tratamentul care opreste efectele imbatranirii, disponibil in Timisoara (P)

Ozonoterapie si cosmetica. Tratamentul care opreste efectele imbatranirii, disponibil in Timisoara (P)
Ozonoterapia, tratamentul-minune folosit de numeroase vedete de la Hollywood, este acum disponibilă şi în Timişoara. Fără a avea efecte adverse, ozonoterapia se foloseşte de zeci de ani în tratarea afecţiunilor pielii şi poate opri chiar şi efectele îmbătrânirii.


Numeroşi timişoreni, dar şi persoane din alte localităţi din ţară, au descoperit la Cabinetul MedOzon beneficiile ozonoterapiei.

Oxigenul este vital pentru fiecare celulă inducând procesele oxidative şi menţinând astfel organele şi sistemele în stare bună de funcţionare. Pornind de la acest principiu, în prezent, în cosmetologia medicală, ozonul este tot mai larg folosit datorită activităţii sale biologice pure.

Amestecul gazos ozon/oxigen introdus în anumite puncte active ale feţei, gâtului, abdomenului sau coapselor, serveşte ca un catalizator celular stimulând procesele vitale celulare şi astfel întinerind ţesuturile.

Ozonoterapia poate fi astfel folosită, fără efecte adverse, la întinderea atât a ridurilor de expresie, cât şi a celor cauzate de vârsta, îndepărtează pungile şi ridurile de sub ochi. În general, această procedură se realizează de 2-3 ori pe săptămână, numărul de proceduri fiind determinat de doctor pentru fiecare pacient, media fiind de 9-10 proceduri pentru un tratament complet.

De asemenea, ozonoterapia s-a dovedit a fi deosebit de eficientă în tratarea celulitei. În timp ce procedurile obişnuite implică acţiuni chirurgicale, ozonoterapia este o metodă neinvazivă, cu rezultate aproape imediate.

În prezent, terapia ozon-oxigen este acceptată ca o metodă extrem de eficienta de tratament contra celulitei în acord cu toate cerinţele pentru siguranţă şi eficienţă ale medicinii din prezent. Pentru a susţine efectul primit se recomandă repetarea cursului de terapie cu ozon de 2-3 ori pe an.

Ozonoterapie mai poate fi folosită pentru liposucţie nechirurgicală, lipocorecţie, întinerirea pielii feţei şi corpului sau pentru ameliorarea cicatricilor şi ridurilor, pentru tratarea acneei şi a leziunilor fungice.

Irigaţiile cu ozon sunt eficiente în tratarea alopeciei, iar băile de ozon şi saunele de ozon au efecte regenerative şi detoxifiante.

Pentru a beneficia de efectele miraculoase ale Ozonoterapiei, Dr. Ciprian Genes vă aşteaptă la Cabinetul MedOzon, Divizia 9 Cavalerie nr. 25, Timişoara. Tel: 0723.34.76.54; 0746.34.76.54.
Regulament de plasare a anunturilor