Olimpicii Timisului. Elevii premiati la olimpiadele nationale de Geografie, Franceza, Italiana si Spaniola

De Adrian Panduru
1Comentariu
Olimpicii Timisului. Elevii premiati la olimpiadele nationale de Geografie, Franceza, Italiana si Spaniola
© Tion: Olimpicii Timisului. Elevii premiati la olimpiadele nationale de Geografie, Franceza, Italiana si Spaniola
Elevii din Timiș s-au întors cu premii de la olimpiadele naționale desfășurate în această perioadă. Copiii s-au întors cu nenumărate premii și mențiuni de la Olimpiada Națională de Geografie, dar și de la cea de Limbi Romanice. Vă prezentăm câștigătorii.

Boboescu Andreea-Larisa a luat premiul II la Olimpiada Națională de Geografie de la Oradea. Andreea este elevă în clasa a VIII-a la Școala nr. 2 din Timișoara și face pregătire la Centrul Județean de Excelență Timiș. Cu premiu special s-au întors, de la Oradea, Tuță Adelina, Morariu Gloria și Ancuța Andrei, toți elevi la Colegiul Național C.D. Loga și „antrenați” la Centrul Județean de Excelență Timiș.

Elevii din Timiș s-au întors cu premii și de la Olimpiada Națională de Limbi Romanice

La Olimpiada de Limba Franceză, desfășurată la Gura Humorului, județul Suceava, Jurjiu Eusebiu Anton, elev în clasa a VII-a la Școala nr. 2 din Lugoj, a luat premiul II, iar Popistaș Bianca, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Bănățean a luat premiul III. Premiu special, la aceeași olimpiadă, a luat Novaconi Cecilia-Claudia-Cristiana, elevă în clasa a XI-a la Liceul Jean Louis Calderon din Timișoara, iar mențiune a luat Cristea Julien Alexandru, elev în clasa a VII-a la aceeași școală. Mențiune a mai luat Robilliard Nicole, clasa a VIII-a la Liceul Teoretic Gătaia, iar mențiune specială au luat Gogoșeanu Oana Mihaela, clasa a XI-a la Colegiul Național Bănățean Timișoara și Pascariu Anda Cristina, elevă în clasa a X-a la Liceul Grigore Moisil.

Cu premii s-au întors elevii din Timiș și de la Olimpiada de Limba Italiană și Limba Spaniolă desfășurată la Botoșani. Premiul II la Limba Italiană a fost câștigat de Cărășel C. Jacklyn Nicole, clasa a X-a la Liceul Jean Louis Calderon, iar premiul III a fost câștigat de Oprișa A.P. Astrid Silvia, în clasa a IX-a la aceeași școală. Premiu special la Olimpiada de Limba Italiană a luat Sârbu S. Raul, clasa a X-a la Colegiul Național Iulia Hasdeu, iar mențiune a luat Maccioni R. Pieroberto, clasa a XI-a la Liceul Jean Louis Calderon, colegul său din clasa a XII-a Guida M. Gabriel Alexandru întorcându-se de la concurs cu mențiune specială. Tot mențiune specială a luat și Suciu T. O. Emanuel, în clasa a XI-a la Colegiul Național Iulia Hasdeu.

De la Olimpiada de Limba Spaniolă s-au întors cu premii speciale Schopp M. Katherinne Sonia, clasa a IX-a la Liceul Jean Louis Claderon și Murariu Ghe. Nesia Ioana, clasa a IX-a la Liceul Nikolaus Lenau. Mențiune a luat Florișteanu F. Alexandru Flavius, clasa a XII-a la Liceul Jean Louis Calderon, iar mențiune specială a luat Plugaru A. Melania Izabela, clasa a VIII-a la Liceul Nikolaus Lenau.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor