Oferte last minute pentru pensionarii din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Oferte last minute pentru pensionarii din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna
© Tion: Oferte last minute pentru pensionari din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna
Pensionarii din Timiș beneficiază de bilete de tratament în diferite stațiuni din țară. Trebuie doar să se ducă la Casa de Pensii din Timișoara pentru a solicita aceste bilete. Unele sejururi încep chiar de zilele următoare…

Sunt disponibile bilete la Băile Herculane (tratament reumatismal), la Hotel Dacia – 11 bilete din 18 noiembrie, 9 bilete din 19 noiembrie, 12 bilete din 17 noiembrie, 11 bilete din 16 noiembrie. În aceeași stațiune sunt disponibile bilete și la Hotel Cerna – 10 bilete din 15 noiembrie.

Pensionarii pot alege și Lacul Sărat (pentru tratament reumatismal), la Hotel L. Sărat, unde sunt disponibile două bilete din 17 noiembrie. O altă localitate unde pensionarii pot alege un sejur pentru sănătate este la Slănic Moldova (tratament pentru sistemul respirator), la Hotel Euro-Vacanța, dar aici este disponibil doar un bilet de… mâine, 14 noiembrie.

Trebuie să vă grăbiți și dacă doriți un loc la tratament la Bala (tratament reumatismal), la Hotel Ceres, unde sunt disponibile două bilete din 14 noiembrie. La Covasna (tratament cardiologic) sunt disponibile la Hotel Montana două bilete din 15 noiembrie, iar la Govora (tratament respirator) sunt disponibile bilete la Hotel Oltenia – două bilete din 15 noiembrie, două bilete din 16 noiembrie, două bilete din 18 noiembrie.

La Moneasa (pentru tratamentul nevrozei), la Hotel Codru Moma, este disponibil un bilet din 14 noiembrie și unul din 15 noiembrie. La Hotel Moneasa sunt disponibile două bilete din 16 noiembrie.

La Amara (tratament reumatismal) sunt disponibile două bilete la Hotel Ialomița începând din 17 noiembrie. Sunt bilete pentru pensionari și la Căciulata (tratament digestiv), la Hotel Compl. Baln. Cozia – trei bilete din 15 noiembrie și trei bilete din 16 noiembrie. Tot aici sunt disponibile bilete la Hotel Traian – trei bilete din 15 noiembrie și două bilete din 16 noiembrie.

La Vatra Dornei (tratament cardiovascular) sunt disponibile două bilete din 14 noiembrie și trei bilete din 15 noiembrie la Hotel Codrin. La Olănești (tratament digestiv) sunt disponibile, de asemenea, oferte „last minute” la Hotel Livadia – un bilet din 14 noiembrie, la Hotel Select – un bilet din 14 noiembrie, și la Hotel Olănești – un bilet din 15 noiembrie.

Pensionarii pot solicita aceste bilete direct de la Casa Județeană de Pensii Timiș (str. Andrei Şaguna Nr. 5 A), la ghișeul nr. 5, în zilele de luni, marţi, miercuri, între orele 08.30 -16.00, joi, între orele 08.30 -18.00 şi vineri, între orele 08.30 – 13.30.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie).

Unii pensionari vor primi aceste bilete gratuit, iar alții vor contribui la prețul sejurului de 16 zile în funcție de pensia pe care o au. Gratuitate au persoanele beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter reparatoriu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor