O vacanta cu tot ce va doriti, intr-un peisaj feeric

Reactualizat la:
O vacanta cu tot ce va doriti, intr-un peisaj feeric
ADVERTORIAL. Visaţi la o vacanţă de familie, departe de aglomeraţie şi zgomot, într-un cadru natural minunat, având totodată la îndemână şi toate facilităţile de care are nevoie o persoană modernă? Vă sugerăm câteva zile de relaxare la poalele Munţilor Vâlcan, de unde puteţi alege între mai multe trasee spre locuri încărcate de istorie şi simboluri. Locul acesta se numeşte Casa Bella Runcu, este o pensiune clasificată la trei margarete, se află într-o poziţie excepţională şi oferă multe variante de petrecere a timpului în orice anotimp, într-o atmosferă caldă, familială.

La doar 14 kilometri de oraşul Târgu Jiu, pe drumul ce duce la Cheile Sohodolului şi în apropiere de Mănăstirea Tismana şi de locurile natale ale sculptorului Constantin Brâncuşi se află pensiunea Casa Bella Runcu. Un loc foarte primitor, ce dispune de 42 de locuri de cazare în 20 de camere, dintre care 10 sunt cu pat matrimonial, 8 camere sunt cu două paturi şi 2 camere sunt triple. Camerele beneficiază de băi proprii, iar încălzirea este asigurată de centrala proprie. Deşi în mijlocul naturii, într-un cadru parcă de poveste, nu veţi pierde contactul cu lumea reală graţie reţelei wireless asigurată de gazde, în preţul cazării.
Puteţi să vă relaxaţi cu o carte bună stând în foişoare sau în grădină sau, dacă iubiţi sportul, aveţi la dispoziţie masă de ping-pong, teren de fotbal ori piscină, pentru adulţi şi copii, în aer liber.

poza-banner-2

Restaurantul pensiunii Casa Bella Runcu îşi întâmpină oaspeţii cu preparate specifice de sezon din bucătăria tradiţională românească, două dintre delicioasele preparate căutate de majoritatea turiştilor fiind păstrăvul la grătar şi tochitura oltenească. De bună seamă, specialiştii bucătari şi cofetari ai pensiunii pot satisface tot felul de gusturi şi dorinţe culinare venite din partea oaspeţilor. La cerere, masa poate fi servită în interiorul pensiunii, dar şi afară, pe terasă sau în foişoare, pentru mai multă intimitate.

poza-banner

Gazdele asigură şi organizarea de mese festive pentru diverse evenimente de familie.

Dacă sunteţi amatori de drumeţii şi de a afla lucruri interesante, puteţi porni la drum şi vizita câteva dintre celebrele opere ale sculptorului Constantin Brâncuşi şi casa memorială din satul său natal Hobiţa sau vă puteţi reculege la mănăstirile şi bisericile din lemn specifice zonei Gorjului. Dintre ele, Mănăstirea Tismana este cel mai vechi aşezământ monahal încă în funcţiune în Ţara Românească.

o-vacanta-cu-tot-ce-va-doriti-intr-un-peisaj-feeric-4

Arhitectura populară tradiţională, peşterile Gorjului ori frumuseţea munţilor Vâlcan, Cernei şi Parâng oferă alte posibilităţi de petrecere a vacanţei în mijlocul naturii, admirându-i frumuseţea şi unicitatea. Nu departe se află Rezervaţia Naturală Cheile Sohodorului, recunoscută drept cea mai mare biodiversitate din România, unde puteţi avea şansa să admiraţi specii rare precum fluturaşul de stâncă şi lăstunul de stâncă.

Şi pentru amatorii de sporturi extreme există mai multe variante din care pot alege, în funcţie de vârstă, aptitudini fizice şi pasiuni: rafting, canyoning/cascade, alpinism, escaladă, speologie în peşteri şi avene, mountain-bike, cicloturism, rapel, tiroliană, drumeţie montană, offroad, ATV, scuba diving, speo scuba şi alte asemenea, intrând în programul numit Romania Gorj Adventure.

o-vacanta-cu-tot-ce-va-doriti-intr-un-peisaj-feeric-15

Pensiunea Casa Bella Rucu oferă şi posibilitatea organizării de team-building-uri într-un cadru natural ce permite diverse activităţi numai bune pentru sudarea echipei.

Pentru mai multe informaţii şi rezervări puteţi accesa site-ul www.casabellaruncu.ro sau apela la unul dintre numerele de telefon: +40 722 358 842 ori +40 749 155 545.

Cod hubbuch: 605631
Regulament de plasare a anunturilor