O sansa pentru tinerii din Timisoara. Se cauta Delegat de Tineret la ONU

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
O sansa pentru tinerii din Timisoara. Se cauta Delegat de Tineret la ONU
© TION: O sansa pentru tinerii din Timisoara. Se cauta Delegat de Tineret la ONU
Tinerii timişoreni au şansa de a fi delegaţi la ONU. Numai cei mai buni vor fi admişi, aşa că nu ezitaţi să vă înscrieţi în procesul de selecţie. Ministerul Tineretului și Sportului a lansat apelul de candidaturi pentru Programul „Delegat de Tineret la ONU”, mandatul 2014-2015

Aflat la a 8-a ediție, „Delegat de Tineret al României la Naţiunile Unite” este un program guvernamental, implementat de către Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, de reprezentare publică a intereselor tinerilor români, la nivel internațional. Cei doi Delegați, selectați anual printr-un proces național și deschis de selecție, reprezintă interesele generației lor în cadrul lucrărilor organismelor Organizației Națiunilor Unite, în urma consultărilor cu tinerii. Procesul de selecţie pentru a 9-a generație de Delegați este deschis tuturor cetăţenilor români cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani, la momentul depunerii candidaturii şi constă în trei etape.

Etapele pentru selecţia candidaţilor:

  • Depunerea candidaturilor – Aplicanţii vor depune dosarul de candidatură în perioada 4 – 17 august 2014;
  • Interviul – În urma evaluării aplicaţiilor sunt selectaţi 10 candidaţi, 5 de sex feminin şi 5 de sex masculin, ce vor susţine un interviu cu membrii comisiei de selecţie.
  • Dezbaterea finală – În urma interviurilor, sunt selectaţi 4 candidaţi: 2 de sex feminin şi 2 de sex masculin. Aceştia participă la dezbaterea finală, în urma căreia va fi selectată o persoană de sex feminin și una de sex masculin, care vor obţine statutul de Delegaţi de Tineret la Naţiunile Unite pentru mandatul 2014 – 2015.

Mai multe detalii legate de înscriere aici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor