O noua lansare marca Tempini: colectii de placi ceramice semnate de nume celebre din lumea artei, designului si arhitecturii italiene

Reactualizat la:
O noua lansare marca Tempini: colectii de placi ceramice semnate de nume celebre din lumea artei, designului si arhitecturii italiene
© Foto: Cornel Putan
ADVERTORIAL. Eveniment de marcă, vineri seară, în Calea Aradului din Timișoara. Specialiștii în amenajări interioare de la Tempini au lansat colecții de plăci ceramice sub brandul Cedit. Creatorii din spatele conceptului sunt nume celebre din lumea artei, designului și arhitecturii italiene.


„Peretele este ca o carte pregătită pentru a fi răsfoită, o călătorie în timp ce îți permite să regăsești pe lângă imaginea vizuală, istorii, semne, simboluri, tot ceea ce a acumulat de-a lungul timpului acel fragment de zidărie.”

Este declarația artistului plastic Franco Guerzoni, creatorul conceptului unei colecții ceramice expuse în showroomul companiei ce vineri seară a dezvăluit timișorenilor o adevărată galerie de artă în care percepția elementelor din mediul înconjurător a fost transpusă cu măiestrie în noile colecții.

Prin lansarea brandului Cedit, Tempini a adus la Timișoara conceptul de artă pe suport de placă ceramică. Colecțiile sunt inspirate din istoria vie a Persiei, dar și din cultura Italiei, din metamorfozarea elementelor supuse trecerii timpului și naturii.

„Putem afirma că fiecare placă a acestui brand este un tablou și fiecare spațiu amenajat cu aceste plăci va fi o galerie de artă”, spune Gigi Nacev, managerul Tempini.

Creatorii conceptului au contribuit la mixul dintre avangarda creativă, artizanat și inovație tehnologică. Totul pentru a scrie o poveste ce a adus succesul brandului în industria ceramică.

Brandul Cedit Ceramiche d’Italia are o tradiție de peste 50 de ani și a revoluționat modul în care se integrează designul, tradiția și tehnologia în fabricarea plăcilor ceramice. Plăcile de dimensiuni mari reprezintă pânza pe care autorii și-au exprimat propria creativitate, acest lucru consacrându-i drept ambasadori Cedit ai excelenței italiene în lume.
Regulament de plasare a anunturilor