O noua cafenea tematica, la Timisoara. Lantul TED’S COFFEE CO. va deschide in ansamblul Openville prima sa locatie din oras

Reactualizat la:
O noua cafenea tematica, la Timisoara. Lantul TED’S COFFEE CO. va deschide in ansamblul Openville prima sa locatie din oras
© O nouă cafenea tematică, la Timișoara. Lanțul Ted’s Coffee Co. va deschide în ansamblul Openville prima sa locație din oraș
O nouă cafenea cu un concept aparte pentru iubitorii aromatei licori negre, în ansamblul Openville. Lanțul național TED’S COFFEE CO. va deschide prima sa locație din Timişoara în proiectul mixt care se dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall. Coffee shop-ul va avea o suprafață de 110 mp şi va fi amenajat la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), aflată în construcție.

TED’S COFFEE CO. va fi locul unde clienții se vor bucura de cafeaua lor preferată, preparată impecabil şi servită cu un zâmbet larg. Sortimentele de cafea servite de TED’S, de la House Blend şi până la Single Origin, sunt certificate „specialty coffee”.

Timişorenii vor savura aici de la tradiționalele espresso, cappuccino, latte sau cafea la filtru, în combinații delicioase de caramel, tiramisu, cocos şi nuci, până la ultimele tendințe în domeniu, precum cold brew, espresso tonic, matcha latte sau chai latte. Nu vor lipsi preparatele de vară pe bază de cafea, ceaiurile parfumate, ciocolata caldă şi băuturile energizante din fructe. În plus, clienții vor avea libertatea să creeze propriile combinații dorite până vor obține cafeaua care le place.

Locațiile TED’S COFFEE CO. sunt memorabile nu doar datorită specialităților delicioase de cafea, ci şi design-ului interior aparte, special conceput de către LAMA Arhitectura. Corpurile de iluminat din pahare de cafea „to-go”, culorile vii, mobilierul din lemn de mesteacăn sau pereții industriali sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la redarea unei atmosfere relaxante şi, totodată, inconfundabile.

Lanțul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel național cu 17 unități, în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Ploieşti.

Despre Openville Timişoara

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului Openville Timişoara va include noi concepte de shopping şi entertainment. Cel mai mare proiect de tip mixt din regiune va completa actuala ofertă a Iulius Mall cu o suprafață de 47.000 mp, amenajați într-o extensie a mall-ului, la parterul clădirilor de birouri şi în zona viitorului parc din ansamblu.

Pe lângă varietatea de restaurante și cafenele tematice, timișorenii vor descoperi în Openville și noi branduri, un mix inedit de activități de entertainment şi un nou concept de cinema. Lucrările la spațiile suplimentare de retail au fost demarate în decembrie 2017.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

(52503)