Numeroase premii pentru elevii din Timis la concursul de matematica de la Arad. Lista castigatorilor

De Adrian Panduru
1Comentariu
Numeroase premii pentru elevii din Timis la concursul de matematica de la Arad. Lista castigatorilor
© Tion: Numeroase premii pentru elevii din Timis la concursul de matematica de la Arad
Elevii din Timiș s-au întors cu multe premii de la concursul interjudețean de Matematică desfășurat la Arad. La Concursul de Matematică „Traian Lalescu”, unde au participat elevi din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, reprezentanții celui mai vestic județ al țării au luat 13 premii și 15 mențiuni.

La concursul de matematică de la Arad, elevii din Timiș au luat șase premii I din opt, patru premii II și trei premii III. Nu în ultimul rând, elevii din Timiș s-au întors de la concurs cu 15 mențiuni.

La concursul pentru clasa a V-a, Dan Ștefan, de la Colegiul Național CD Loga din Timișoara a luat premiul trei, iar Coroban Dan Alexandru (Liceul Grigore Moisil), Spineanu Rareș (Colegiul Național CD Loga), Rotariu Daniel (Liceul Grigore Moisil), Filipaș Dragoș (Colegiul CD Loga) și David Ovidiu (Colegiul CD Loga) au luat mențiuni.

La concursul pentru clasa a VI-a, Gros Vlad Ștefan, de la Școala nr. 24 Timișoara, a luat premiul I, premiul III fiind câștigat de Călăianu Darius, de la Școala 30 Timișoara. Mențiuni au luat Pătru Bianca (Școala nr. 21), Vlasin Teodora (Școala nr. 16), Stoica Tobias și Țepeneu Răzvan Florin de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

La clasa a VII-a s-a clasat pe primul loc al podiumului Koszorus Oana Teodora, de la Colegiul CD Loga Timișoara. Mențiuni au luat Barbieru Crina (Liceul Grigore Moisil), Trales Marta Teodora (Colegiul CD Loga), Moțiu Radu (Liceul Grigore Moisil) și Dibosi Alexa-Marai (Liceul Grigore Moisil).

Concursul de la clasa a VIII-a a însemnat premiul III pentru Drăgănescu Ioana, de la Liceul Grigore Moisil și mențiune pentru Carașca Bogdan de la Liceul W. Shakespeare din Timișoara.
Concursul pentru clasa a IX-a a adus premiul I pentru Novac Sergiu de la Colegiul Național Brediceanu din Lugoj, premiul II pentru Lupulescu Vlas și premiul III pentru Cristescu Ioana, ambii de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara. Mențiuni au luat Popovici Andreea Alisia (Liceul Grigore Moisil Timișoara) și Crăciun Claudiu de la Colegiul Național Bănățean Timișoara.

La clasa a X-a, premiul I l-a primit Dumitrescu Patrick de la Colegiul Național CD Loga, iar premiul II a fost câștigat de Bociat Daniel de la Liceul Grigore Moisil din urbea de pe Bega. Mențiune a luat Toporan Victor, de la Liceul Grigore Moisil.

La clasa a XI-a, premiul I a fost luat de Grigore Ionuț, de la Liceul Grigore Moisil Timișoara, iar premiul II de Vlad Raluca, de la același liceu timișorean. Mențiuni au luat Vlad Cătălin (Colegiul Brediceanu din Lugoj) și Vasile Mădălina de la Liceul Grigore Moisil Timișoara.

La concursul pentru clasa a XII-a, premiul I a fost câștigat de Malekshahian Alexandru, de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara, premiul II revenindu-i lui Damian Dorel, de la Colegiul CD Loga Timișoara. Mențiune a luat Mohuț Andrei, de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

A XXXI –a ediţie a ”Memorialului Traian Lalescu”, concurs dedicat elevilor din clasele V-XII, aflaţi pe primele cinci locuri la olimpiadele judeţene din Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara, s-a desfășurat în perioada 31 martie – 2 aprilie la Arad.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor