Noul laborator de analize al Spitalului Judetean are preturi cu 50 % mai mici fata de laboratoarele din Timisoara

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
5Comentarii
Noul laborator de analize al Spitalului Judetean are preturi cu 50 % mai mici fata de laboratoarele din Timisoara
© TION: Noul laborator de analize al Spitalului Judetean are preturi cu 50 % mai mici fata de laboratoarele din Timisoara
Linia de analize a Spitalului Judeţean din Timişoara a intrat în funcţiune. Este vorba de o linie de laborator achiziţionată cu peste un milion de euro de către Ministerul Sănătăţii, cel mai modern laborator din ţară. Aici analizele sunt cu 50 la sută mai ieftine decât în orice altă parte din oraş sau din judeţul Timiş.

„Încercăm să creăm un centru pilot aici, la Timişoara, la Spitalul Judeţean. Avem nevoie de sprijinul şi colaborarea celorlalte spitale din Timişoara şi judeţul Timiş pentru a aduce un număr cât mai mare de analize, pentru a funcţiona aparatul la capacitate maximă. Am discutat cu Direcţia de Sănătate Publică şi cu Ministerul Sănătăţii şi facem demersurile pentru a realiza un centru pilot de analize la Spitalul Judeţean”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean Timişoara.

Laboratorul deserveşte pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean, ambulatoriul de specialitate, dar nu numai pe aceștia. S-au suplimentat fondurile destinate analizelor de laborator. Pacienţii pot veni şi cu bilet de trimitere, iar analizele sunt decontate de Casa Judeţeană de Asigurării de Sănătate (CJAS), care a alocat fonduri mult mai mari faţă de anul trecut.
„Avem şi calitate asigurată de performanţele laboratorului şi cantitate asigurată de suma primită de la CJAS. Medicii de familie, specialişti, orice medic care poate să elibereze bilet de trimitere, cu încredere poate să facă acest lucru. Spitalul Judeţean, prin laboratorul lui, astăzi poate să deservească fără doar şi poate tot ce înseamnă analize de laborator din Timişoara şi judeţul Timiş”, spune Craina.

Pacienţii care nu sunt internaţi, nu au bilet de trimitere şi vor să facă analize, se pot adresa laboratorului Spitalului Judeţean Timişoara.

„Performanţa este asigurată, iar costurile pe care Spitalul Județean le aplică, le percepe pacienţilor, care nu au alte mijloace decât cele financiare să-şi facă analize, sunt incomparabil mai mici, şi pot fi verificate pe orice site, pe orice fel de hârtie, vizavi de celelalte laboratoare din Timişoara. Aşa am gândit, ca acest laborator să funcţioneze sub preţurile celorlalte laboratoare. Tocmai pentru că fiind de înaltă performanţă, cât mai multă lume care are nevoie de aceste analize. Să poată beneficia de ele la preţuri promoţionale”, spune Craina.

Alte articole pe aceeași temă:

Linie automata de analize, unica in tara, pusa in sfarsit in functiune la Spitalul Judetean Timisoara5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor