Nordic Residence Park, proiect rezidential de referinta in Timisoara. Prima etapa finalizata si vanduta 100%

Reactualizat la:
Nordic Residence Park, proiect rezidential de referinta in Timisoara. Prima etapa finalizata si vanduta 100%
ADVERTORIAL. Piața rezidențială din Timișoara este una în plină dezvoltare, iar nevoia de locuințe noi crește cu fiecare an. „Totuși, ca și dezvoltator, nu este suficient doar să construiești. Succesul vine atunci când dezvolți un proiect cu gândul la clientul tău”, spune Sorin Drăghici, CEO Albedra, compania dezvoltatoare a proiectului Nordic Residence Park.

Acesta este și motivul pentru care Nordic Residence Park iese în evidență din foarte multe puncte de vedere. În primul rând este singurul cartier de case de dimensiune extinsă. Vorbim de peste 170 de case pe care dezvoltatorul le construiește într-un ambient arhitectural deosebit, la standarde occidentale. Totodată, parcul din mijlocul cartierului, un spațiu de peste 5000 mp pe care dezvoltatorul îl amenajează pentru proprii clienți este un plus pe care nu îl mai găsești în altă parte.

poze-cartier-nrp-1

Aceste caracteristici însoțite de calitatea deosebită a construcțiilor au făcut ca, într-o perioadă scurtă de timp, toate casele din prima etapă, adică 41 la număr, să fie achiziționate, iar jumătate din a doua etapă să fie deja rezervate încă de la stadiul de proiect.

poza-nrp4

Astfel, bilanțul dezvoltatorului în primul trimestru al anului 2017 numără 41 case construite și vândute integral, drumuri asfaltate, utilități funcționale la fiecare casă, un parc de 5.222 mp în curs de amenajare și primii rezidenți deja mutați în cartier. În același timp, cea de-a doua etapa de dezvoltare, adică construcția a încă 37 de case noi a ajuns deja la etapa de execuție a acestora‚ „la roșu”.

v2_edit

Localizarea și calitatea sunt avantajele care diferențiază Nordic Residence Park!

„Localizarea ideală și calitatea lucrărilor reprezintă principalele avantaje pe care fiecare client le identifică și cele care mai ales, fac diferența în mintea acestora. Pentru cei dornici să locuiască la casă, zona de nord a Timișoarei este fără echivoc, cea mai bună din oraș, iar casele noastre sunt spațioase, impunătoare și moderne. Oferă tot ce ar putea avea nevoie o familie: spațiu extins, siguranță, intimitate, liniște și un ambient arhitectural deosebit,” spune Florina Nedelcu, manager Marketing Vânzări.

poza-interior-5-articol-nordic-residence-park-tion

Trebuie să vii în vizită ca să îți dai seama exact de ceea ce reprezintă Nordic Residence Park, de atmosfera din cartier și de frumusețea caselor. Aceasta este părerea și recomandarea noastră!

poza-interior-7-articol-nordic-residence-park-tion

Biroul de vânzări din incinta cartierului este deschis zilnic începând cu ora 9.00 până la ora 18.00, iar sâmbăta de la ora 9.00 la ora 13.00. De asemenea, informații și detalii suplimentare pot fi obținute și telefonic contactând consilierii de vânzări Alexandra (+40 730 022 945) și Oana (+40 725 349 303).

Oferta completă de case poți să o vezi și aici.
Regulament de plasare a anunturilor