Nobila Casa – de 15 ani bun gust in casa ta (P)

Nobila Casa – de 15 ani bun gust in casa ta (P)
Vă gândiți cum să așterneți o masă elegantă de sărbători, v-aţi mutat în casă nouă şi vreţi să vă decoraţi interiorul sau pur şi simplu vreţi o schimbare? Nobila Casa, primul lanţ home&deco din țară, oferă de 15 ani soluţii de decorare pentru toate gusturile și toate buzunarele. Nobila Casa este un brand românesc, clujean, care deţine zece magazine, printre care şi unul situat în incinta Iulius Mall Timişoara.

În magazinele Nobila Casa găsiţi produse exclusive pe piaţa românească: perdele şi draperii, porțelan englezesc, accesorii de bucătărie, piese de mobilier, veioze şi lampadare, prosoape și lenjerii de pat marcate cu branduri proprii.
Despre Nobila Casa, despre începuturi și despre cum a ajuns sa fie sinonimul calității și frumuseții ne povestește Gündisch Ágnes, director comercial al lanțului de magazine.

– Cum începe povestea Nobila Casa?
– Nobila Casa face parte dintr-o afacere de familie. Am înființat-o împreună cu mama, Székely Zsuzsanna. De la ea am moștenit pasiunea pentru frumos. Aveam o mică croitorie la Vlaha, lângă Cluj, care funcționează până azi: acolo am început să confecționăm șorțuri și șervete de bucătărie pentru un mic magazin din centrul orașului.

– De la șorțuri ați ajuns la o sortimentație care acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin dining, living și dormitor, până la baie.
– În scurt timp ne-am dat seama că sunt foarte căutate obiectele decorative. Pe vremea aceea erau greu de procurat. Ne-am mutat într-o locație mai mare, în centrul Clujului – aici funcționează de 15 ani primul magazin Nobila Casa. Cu multă muncă și devotament, am extins sortimentația și am devenit un lanț de zece magazine, deschise în orașe din țară și București. Urmează ca anul viitor sa deschidem trei noi magazine.

– Care este filosofia Nobila Casa?
– Să oferim decorațiuni pe care clientul, odată ce le-a cumpărat, să le îndrăgească o viață întreagă. Acestea transformă locuințele în cămin. Le conferă personalitate.

– Care sunt trendurile pe care le urmați?
– De la primele desene rupestre oamenii încearcă să facă mai frumos ambientul în care trăiesc. Azi ne stau la dispoziție variațiuni infinite de trenduri: decorăm cu orice ne este drag, indiferent de stil, culoare sau formă. Nobila Casa urmărește tendințele home&deco la târguri și expoziții de specialitate și se străduiește să ofere posibilități diverse, pentru toate gusturile și toate buzunarele.

– Dacă ar fi să evidențiați doar un produs, care ar fi acela?
– Spațiul cel mai important, după părerea noastră, este bucătăria și diningul, unde o familie își petrece majoritatea timpului. Contează foarte mult cum servim masa, cum așteptăm musafirii.
Un alt aspect important pentru noi este lumea textilelor. Secretul unui cămin frumos poate fi armonia decorațiunilor din textil – mă refer la draperii, fețe de masă, perne decor, lenjerii de pat și chiar prosoape de baie, deci avem o ofertă foarte bogată și din aceste articole. Pentru perdele și draperii oferim și o gamă largă de servicii de coasere și montare.
Regulament de plasare a anunturilor