Mr. Junior – alege incaltaminte de calitate pentru copilul tau! (P)

Mr. Junior – alege incaltaminte de calitate pentru copilul tau! (P)
© TION: Mr. Junior – alege incaltaminte de calitate pentru copilul tau! (P)
Căutaţi papucei noi pentru copilul dumneavoastră? La magazinul Mr. Junior din Iulius Mall Timişoara găsiţi încălţăminte de calitate, din piele, pentru copii şi adolescenţi, mărimi de la numărul 16 până la 38. Deviza Mr. Junior este „Be fashion, be cool”, aşa că produsele lor vor fi cu siguranţă pe placul celor mici.

Magazinul Mr. Junior comercializează încălţăminte pentru copii şi adolescenţi – materiale de calitate, piele de cea mai bună calitate, şi unele dintre cele mai cunoscute branduri internaţionale şi autohtone, cum ar fi „Melania”, „PJ. Shoes” sau „Baby Avus”. Găsiţi încălţăminte modernă, elegantă şi casual.

Cei de la Mr. Junior sunt într-o continuă dezvoltare şi încearcă să aducă noi producători pe piaţa din România. Caută în primul rând calitatea, confortul şi siguranţa în produsele oferite de producătorii lor.

În magazinul Mr. Junior găsiţi încălţăminte de la cele mai mici picioruşe, seria 16-19 pentru nou-născuţi, gama primii paşi – seria 18-21, gama baby 20-24, gama junior – seria 25-30, dar şi gama adolescenţi, seria 31-38. În concluzie, toată gama de mărimi, de la cele mai mici la cele mai mari, pentru copii şi adolescenţi.

Găsiţi produse de calitate, iar echipa Mr. Junior vă va ajuta să alegeţi cel mai potrivit produs pentru copilul dumneavoastră. Cei mici vor fi răsfăţaţi şi alintaţi în aşa fel încât să le facă plăcere să mai revină la shopping cu părinţii.

Dincolo de confortul celor mici, Mr. Junior are grijă şi de buzunarele părinţilor, oferind produse de calitate la preţuri foarte avantajoase.

Magazinul Mr. Junior este situat în Iulius Mall Timişoara, la etaj, lângă locul de joacă, şi este deschis în fiecare zi de luni până duminică, între orele 10-22.

Puteţi contacta echipa la numerele de telefon 0356/172.004 sau 0751.946.446.