Moment istoric in Timisoara. City Of Mara, primul oras in oras, s-a lansat azi!

Moment istoric in Timisoara. City Of Mara, primul oras in oras, s-a lansat azi!
© City Of Mara, primul oras in oras, s-a lansat azi!
ADVERTORIAL. Dacă ai avea ocazia acum, să fii primul sau cel mai bun, ce ai alege? Este una dintre întrebările la care majoritatea au tendința să răspundă că ar alege să fie cei mai buni. Totuși, răspunsul corect este să fii primul. A fi primul înseamnă a-ți depăși limitele, înseamnă a privi viitorul dintr-o altă perspectivă, dar mai ales înseamnă a-ți asigura un loc de cinste în istorie.

Noi, timișorenii, am ales să fim întotdeauna primii. Primii care am introdus iluminatul electric stradal, primii care am circulat cu tramvaiul electric și primii care am pășit spre Europa. Acum, în 2016, suntem din nou primii, prin lansarea în Timișoara, a proiectului City Of Mara, primul concept de oraș în oraș.

Acesta, este un ansamblu rezidențial nou, cu o arhitectură remarcabilă și un statut privilegiat pentru toți cei care vor alege să locuiască aici.

poza-interior-articol1

„Zona în care dezvoltăm City of Mara are o mare însemnătate pentru noi. Ne dorim ca toți cei care vor locui aici să se simtă privilegiați din toate punctele de vedere. Confortul urban se traduce prin apropierea de tot ce ai nevoie, prin locuirea în proximitatea tuturor facilităților moderne și prin accesul rapid la locul de muncă, la școală, la cumpărături sau diverse alte nevoi ale unei familii pline de viață. Astfel, pentru City Of Mara nu există o locație mai bună decât Nr. 1, pe Calea Circumvalațiunii. Ne-am dedicat timp, suflet și pasiune pentru a o alege. ” (Luminița Coman, CEO City Of Mara)

poza-interior-articol2

City Of Mara este un ansamblu rezidențial care te cucerește iremediabil prin anvergura proiectului, prin tipologia de apartamente disponibile, prin faptul că fiecare apartament este unic și distinct în felul lui, dar mai ales prin experiența nouă de locuire pe care dezvoltatorul o promite viitorilor rezidenți. Astfel, cei interesați pot alege apartamente moderne de tip studio cu o cameră, apartamente frumos proiectate cu 2 și 2,5 camere, dar și apartamente spațioase cu 3 camere. Prețul de pornire este de asemenea, unul foarte atractiv, de la 33.090 euro (TVA inclus).

„Lucrările de construcție a proiectului City Of Mara le-am început încă din august 2015, fiind lucrări de mare amploare. Obiectivul nostru este inclusiv acelade a dezvolta această zonă și de a ne alinia la noua imagine a orașului. Avem convingerea că atât noi, cât și viitorul mall de vizavi, vom transforma Bulevardul Circumvalațiunii în cea mai atractivă zonă rezidențială din Timișoara.” (Claudiu Crancu, Manager Proiect City Of Mara.)

poza-interior-articol3

Referitor la politica de vânzări, reprezentanții City Of Mara spun că este una avantajoasă pentru client, astfel că, primele apartamente s-au și vândut în perioada premergătoare lansării. În prezent, cei care doresc să programează o întâlnire cu consilierii de vânzări și aleg să se mute aici, o pot face la 0731 144 966 / 0723 559 150 sau accesând site-ul oficial www.cityofmara.ro
Regulament de plasare a anunturilor