Misiunea economica timiseana la Salonic, succes al relatiilor de afaceri romano-grecesti

De Marcel Hoster
Misiunea economica timiseana la Salonic, succes al relatiilor de afaceri romano-grecesti
© Tion: Misiunea economica timiseana la Salonic, succes al relatiilor de afaceri romano-grecesti
Luna iunie a adus pentru Camera de Comerț Timiș o vizită în Grecia. În urma deplasării la Salonic, a fost stabilită semnarea unui acord de parteneriat care să susțină schimbul de firme pentru evenimentele expoziționale.

CCIA Timiș a organizat la începutul lunii iunie o misiune economică multisectorială în Grecia. Delegația de afaceri timișeană a fost formată din reprezentanți ai 10 firme membre, fiind condusă de președintele executiv al Camerei, Florica Chiriță. Scopul principal al evenimentului a fost întâlnirea cu reprezentanții Tif Helexpo Salonic, una din cele mai importante instituții din Grecia care organizează zeci de târguri internaționale anuale, pavilioane naționale în străinătate, conferințe și evenimente culturale și gestionează Centrele Internaționale de Expoziții și Congrese din Salonic și din Atena.

Întâlnirea a apărut ca urmare a misiunii economice a CCIAT la Salonic, în august 2017, cât și datorită participării a numeroase firme timișene la târgurile internaționale sectoriale, organizate de Helexpo la Salonic și Atena, la care agenții economici au beneficiat de gratuități și facilități prin Programul „Hosted Buyers” al guvernului elen.

Discuțiile purtate acum au vizat încheierea unui Acord de Parteneriat care prevede participarea pe bază de reciprocitate a firmelor românești și grecești la manifestări expoziționale în Grecia și respectiv Timișoara.

Documentul va fi semnat la Salonic, în luna noiembrie 2018, în cadrul Târgului Internațional de Turism, unde firmele timișene din domeniu au fost invitate să participe cu stand regional.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor