Miele a deschis cel de-al patrulea showroom propriu, in Timisoara

Reactualizat la:
Miele a deschis cel de-al patrulea showroom propriu, in Timisoara
© Tion: Miele a deschis cel de-al patrulea showroom propriu, în Timișoara
O firmă cunoscută și apreciată de timișoreni de mult timp și-a deschis magazin în inima urbei de pe Bega. Noul showroom Miele, deschis vizavi de Opera din Timișoara, vă dă ocazia să cumpărați direct de la producător mașina de spălat sau frigiderul pe care vi le aduceau rudele din Germania.

Miele este un brand cunoscut în Timișoara, dar până acum nu avea un magazin propriu, ci colabora cu alți retaileri care le cuprindeau produsele în oferta lor.

Timișorenii cunosc firma Miele, fiind mai aproape de vestul Europei și aproape că nici nu mai trebuie specificat că produsele cu această marcă sunt garantate 20 de ani, iar cu mașina de spălat cu tambur special, în formă de fagure, se poate spăla liniștit o ie românească cusută de „Doda” Leana cu fir prețios și… pretențios. Și un trandafir scapă nevătămat și la fel de roșu (și mai parfumat) din mașina de spălat marca Miele, dacă este spălat pe programul destinat mătăsii.

Miele parcurge acest drum al mătăsii de aproape 120 de ani și continuă să o facă, iar acum reprezentanții firmei vă așteaptă să vizitați showroom-ul de la Timișoara.

Amplasat în inima Timișoarei, la doi pași de Piața Operei, Miele Point se întinde pe o suprafață de 170 metri pătrați, investiția totală ridicându-se la 150.000 de euro. Spațiul păstrează specificul unic al showroom-urilor Miele, care le permite vizitatorilor experiențe hands-on cu toate produsele din portofoliu. De asemenea, clienții vor putea descoperi întreaga linie de echipamente și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare, frigidere, hote și până la sisteme de călcat, espressoare freestanding și chiar cafeaua marcă proprie Miele.

in-text-1

„Timișoara a fost alegerea ideală pentru amplasarea celui mai nou showroom Miele. Echipamentele noastre sunt comercializate și prin intermediul resellerilor din oraș, dar strategia noastră de extindere vizează oferirea de experiențe autentice Miele, care pot fi obținute doar prin astfel de magazine proprii. Am ajuns la al treilea showroom de tip Point, dar nu ne vom opri aici, planul pe termen lung este de a ne consolida brandul în România, iar asta înseamnă deschiderea de noi reprezentanțe, în regiunile cele mai importante ale țării”, a spus Loredana Butnaru, directorul Miele România.

Noul showroom Miele este deschis pe Bulevardul Republicii 2 din Timișoara. Miele este compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial.

La deschiderea showroom-ului Miele, joi, la Timișoara, a fost prezent și cunoscutul chef Adrian Hădean, care a preparat la fața locului tot felul de minunății cu echipamentele Miele. De altfel, celebrul chef a spus că folosește de ani buni aceste echipamente, iar hota încorporată în plită face mirosul doar o amintire.

in-text-2

În plus, nici banii pe care-i dă pe curent nu sunt mulți, atunci când folosește echipamentele Miele, a spus cheful Hădean, ținând cont că atunci când organizează petreceri private în București pentru 40 de persoane gătește o zi și jumătate la foc continuu.

Miele mai deține două magazine exclusive în București și unul în Constanța. Echipamentele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte cinci orașe din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă doar electrocasnicele din portofoliul Miele.

(31434)
Regulament de plasare a anunturilor