Mega Image are, de joi, supermarket chic, la Timisoara

Mega Image are, de joi, supermarket chic, la Timisoara
© Foto: Cornel Putan
Mega Image a deschis, de joi, primul supermarket, la Timișoara. Celebrul lanț comercial a inaugurat primul punct de lucru în orașul de pe Bega și anunță că își va crește prezența pe piața din urbe în perioada următoare.


Primul Mega Image din Timișoara este unul chic, spațios și aduce pe piață produse de calitate printre care le regăsim și pe cele sub marcă proprie. Magazinul din Timișoara a fost inaugurat joi dimineață, are 900 de metri pătrați și dispune de șapte case de marcat.

Spațiul a fost conceput pentru o experiență completă la cumpărături, iar brandul oferă o ofertă variată de produse, de la cele alimentare la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit și prietenos.

Reprezentanții companiei anunță că, în perioada următoare, își vor crește prezența pe piața din Timișoara.

„Suntem din nou într-un moment în care intrăm cu încredere pe o nouă piață, în care ne întâlnim cu noi consumatori, cu specificul și cu autenticitatea lor, pe care dorim să îi cunoaștem cât mai bine. Pasul nostru este unul firesc, având în vedere că este o piață foarte bine dezvoltată, care își continuă ascensiunea. Venim astfel pregătiți să ducem la un nou nivel experiența la cumpărături, să le depășim așteptările consumatorilor și să îi inspirăm zi de zi. Și, de la acest prim pas, vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a pătrunde cât mai mult în proximitate și a fi aproape de clienți cu o ofertă de produse oricând la îndemână, ușurând astfel modul de a realiza cumpărăturile”, spune Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Cei interesați de un stil de viață sănătos vor descoperi doar în noul Mega Image Timișoara un colț de rai dedicat pentru ei, Equilibrium health & wellness. Au la dispoziție acolo produse alimentare și de îngrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio.

Cei care sunt dornici să regăsească gustul și savoarea produselor tradiționale, vor avea de ales dintr-o multitudine de produse autohtone sub marca proprie Gusturi Românești, ce păstrează tradiția rețetelor originale românești, de la brânzeturi și lactate, gemuri și compoturi, fructe și legume, dar și delicatese, panificație și patiserie, băuturi artizanale sau dulciuri ce amintesc de gustul copilăriei.

Mega Image aduce totodată la Timișoara și gama de produse ready meal, Mega Apetit. Oferta acoperă fiecare moment de consum al zilei. De la sandvișuri, aperitive sau salate până la supe, ciorbe, feluri principale sau deserturi delicioase.

În plus, gurmanzii au la dispoziție meniuri cu preparate realizate după rețete create de chefi renumiți precum Josph Hadad, Alex Iacob sau Sorin Bontea. De asemenea, specialitățile din carne de calitate superioară marca Le Boucher vor inspira rețete noi.

Pentru cumpărăturile zilnice, gamele de produse marcă proprie, 365 și Delhaize aduc cea mai bună calitate la prețuri avantajoase. Ele prezintă o selecție variată ce cuprinde produse alimentare, de menaj sau îngrijire.

Mai mult, noul Mega Image oferă și produse de îngrijire personală marca Etos. Experiența la cumpărături va fi completată și adusă la un alt nivel de echipele dedicate de consilieri Red Team, care oferă ajutor clienților în magazin pentru a descoperi cât mai ușor și rapid produsele.

Programul magazinului Mega Image Șagului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 7-23, iar duminica în intervalul 8-21. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.

(47726)
Regulament de plasare a anunturilor