Maraton gospel de primavara, la Timisoara

De S.P.D.
1Comentariu
Maraton gospel de primavara, la Timisoara
© TION - Maraton gospel de primavara, la Timisoara
Asociația Culturală TGP începe pregătirile pentru cea de-a X-a ediție Timișoara Gospel Asociaţia Culturală cu un atelier muzical, la care sunt invitați toți cei dornici să trăiască experiența unui “maraton gospel”. Experienţa corală este binevenită, dar nu obligatorie şi nu se fac audiţii sau selecţii, anunță inițiatorii.

TGP organizează în weekend-ul 15-16 martie atelierul pregătitor „Intro Timişoara Gospel Project”.

„Atelierul din această primăvară este de fapt prima repetiţie pentru cea de-a X-a ediţie Timişoara Gospel Project, care va începe în 13 iunie şi se va încheia în 21 şi 22 iunie cu două concerte eveniment. Partenerul ediţiei aniversare „Gospel meets Symphony” este Filarmonica Banatul, deci în iunie timişorenii vor avea ocazia să audă în premieră un cor de 120 de amatori acompaniați de orchestra Filarmonicii Banatul şi un band rock”, precizează Ildiko Csoke.

Cei interesaţi să cânte în cor sunt invitaţi să se înscrie începând cu data de 14 februarie pe site-ul asociației. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de gospel între 15 şi 99 de ani, „cu muzica în sânge şi un strop de nebunie”.

Atelierul din martie se adresează atât fidelilor dependenţi de Timişoara Gospel Project, care abia aşteaptă următoarea şi cea mai grandioasă ediţie TGP, cât şi celor tentaţi să participe, dar încă indecişi. Acestora din urmă li se oferă acum ocazia să probeze acest proiect singular, recunoscut deja ca o aventură muzicală de succes şi un fenomen cultural reprezentativ pentru spiritul Timişoarei.

Înscrierea la atelierul din martie nu reprezintă deci un angajament ferm de participare şi în iunie, dar organizatorii se aşteaptă ca majoritatea covârşitoare a celor care vor gusta pentru prima dată experienţa TGP la acest „workshop teaser” să fie şi cei mai nerăbdători să se înscrie din nou şi pentru „maratonul de gospel” din iunie, susțin organizatorii atelierului.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor