Mai putini furnizori in contract cu Casa de Sanatate Timis

De Delia S. Barbu
Mai putini furnizori in contract cu Casa de Sanatate Timis
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a finalizat procesul de încheiere a actelor adiţionale pentru luna ianuarie a anului în curs la contractele din 2011, cu furnizorii de servicii medicale şi dispozitive medicale. Un număr de 12 furnizori au ales să se retragă din relaţia cu CJAS Timiş.

Astfel, 4 stomatologi şi alţi 8 specialişti în domeniul medical din Timiş au ales să se retragă din relaţia contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiş. Reprezentanţii CJAS au anunţat că a fost finalizat procesul de încheiere a actelor adiţionale pentru luna ianuarie a anului în curs la contractele din 2011, cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale.

„La această dată, în contract cu CJAS Timiş se află 1081 de furnizori, grupaţi după cum urmează: 415 furnizori de asistenţă medicală primară (medici de familie); 161 furnizori de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile clinice; 33 furnizori de servicii medicale paraclinice (analize de laborator, ecografii, RMN, etc.), alţii decât spitalele; 6 furnizori de servicii medicale paraclinice spitaliceşti; 194 furnizori de servicii de medicină dentară; 20 unităţi sanitare ambulatorii de recuperare; 3 furnizori de servicii de acupunctură; 20 furnizori de asistenţă medicală spitalicească; 3 furnizori de asistenţă medicală de urgenţă şi transport sanitar; 5 furnizori de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu; 158 farmacii (medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu); 63 de furnizori de dispozitive medicale”, au anunţat reprezentanţii CJAS.

Fără să precizeze un motiv anume la retragerea din contractul cu CJAS, medicii stomatologi au afirmat de nenumărate ori că banii primiţi pentru asiguraţi privind serviciile stomatologice au fost în permanenţă insuficienţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !