Licitatie: Apartament nou cu pret de pornire de 40.000 de euro

24Comentarii
Licitatie: Apartament nou cu pret de pornire de 40.000 de euro
© Foto: Eugene Estate
Apartamentul scos la licitație are trei camere, este situat în ansamblul rezidențial privat Livezilor Residence din zona de nord-vest a Timișoarei și dezvoltat în strânsă colaborare cu Eugene Estate, companie de consultanță imobiliară. Important de menționat este că locuința nu este executată silit. De ce este scoasă la vânzare la un preț de pornire cu aproape 50% mai mic decât cel al pieței?

Ansamblul rezidențial privat Livezilor Residence, situat în partea de nord-vest a Timisoarei, compus din cinci imobile tip vilă în regim de înălțime P+2 , cu câte trei apartamente pe nivel, a fost demarat și realizat în strânsă colaborare cu compania imobiliară Eugene Estate. Raportul calitate-preț a fost, potrivit reprezentanților Eugene Estate, un motiv ca oferta de locuințe din Livezilor Residence să se epuizeze rapid.

“În condițiile actuale, aflându-ne la finalul acestui proiect de succes, compania Eugene Estate a ales să ofere această oportunitate de achiziție a unui apartament nu doar clienților din portofoliu, și mai mult decât atât, nu doar unei singure persoane. Astfel, prin organizarea unei licitații, oferim tuturor posibilitatea de a intra în posesia acestei locuințe, iar cine se va arăta cel mai interesat va deveni proprietar”, declară Ovidiu Lăzărescu, team manager
în cadrul companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate.

Apartamentul ce urmează a fi scos la licitație, confort 1, decomandat, are trei camere, suprafața utilă de 64 de metri pătrati, este situat la parter înalt și este compartimentat astfel: două dormitoare, living plus bucătărie open space, baie cu cadă și geam, hol de acces generos. Dispune de centrală proprie și rețea de calorifere, instalații sanitare, parchet, gresie, faianță, ferestre cu tâmplărie PVC, uși interioare celulare, ușă intrare de metal. Construcția imobilului a fost demarată anul trecut, iar în prezent este finalizată.

Prețul de pornire al apartamentului, situat la jumătatea valorii de piață, este unul foarte atractiv, potrivit reprezentanților companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate. Astfel, posibilitatea de a intra în posesia acestei locuințe este oferită unui segment mai larg de cumpărători. Mai mult decât atât, ca metodă de achiziție este acceptată și varianta de creditare bancară, atât prin credit ipotecar, cât și prin programul Prima Casă.

Comparativ cu alte licitații de imobile – o variantă foarte cunoscută este cea organizată pentru imobile aflate în executare silită – în cadrul licitației organizate de către compania de consultanță imobiliară Eugene Estate, participanții au posibilitatea de a viziona proprietatea atât fizic, cât și prin intermediul realității virtuale, la sediul companiei.

Reprezentanții companiei de consultanță imobiliară spun că aceasta este prima licitație de acest gen și că toate elementele enumerate mai sus constituie o noutate pe piața imobiliară din capitala Banatului. Acest eveniment se adresează tuturor potențialilor cumpărători, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, doritorilor de o reședință pe termen lung, precum și celor care achiziționează apartamentul în scop investițional pentru a fi rentabilizat ulterior prin închiriere.

“Toți participanții la licitație vor avea de câștigat. Vom oferi consultanță imobiliară ulterioară tuturor licitatorilor în vederea achiziției unei alte proprietăți asemănătoare sau a uneia care corespunde perfect criteriilor de căutare a acestora”, susține Ovidiu Lăzărescu, team manager în cadrul companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate.

Detaliile participării la licitație vor fi comunicate public de către Eugene Estate prin mijloacele media de informare. Locația și data sunt deja stabilite: evenimentul se va desfășura la sediul companiei Eugene Estate, situat în Bega Shopping Center , etajul 2, în ziua de miercuri, 20.06.2018, la ora 10:30.

(915516)24Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor