Lectie de protejare a naturii de la copiii Scolii Gimnaziale Domino Servite din Voiteg

Lectie de protejare a naturii de la copiii Scolii Gimnaziale Domino Servite din Voiteg
© Tion: Lecție de protejare a naturii de la copiii Școlii Gimnaziale Domino Servite din Voiteg
Două luni de educație ecologică intensă și activități care mai de care mai inedite! De asta au avut parte copiii Școlii Gimnaziale Domino Servite din Voiteg. Micuții din ciclul primar, împreună cu învățătoarele lor, au participat la Concursul Național Școala Zero Waste și au făcut tot ce le-a stat în putință să protejeze natura și întreg mediul înconjurător.

La intrare în comuna Voiteg, într-un spațiu liniștit, se află Școala Gimnazială Domino Servite. O școală nu prea mare, dar cu oameni plini de viață și de inițiativă. În urmă cu mai bine de 10 săptămâni, atunci când EcoStuff a lansat școlilor invitația de a participa la Concursul Național Școala Zero Waste, elevii din ciclul primar, în unanimitate cu învățătoarele lor, au răspuns “Prezent”. Din acel moment, au început două luni de educație ecologică intensă și de activități care mai de care mai inedite.

”Pentru că ne pasă de mediul înconjurător, investim tot ce avem mai bun în generația care vine, pentru a-i educa și a-i învăța să protejeze natura, să aibă un comportament responsabil și să facă o diferență în comunitatea din care provin”, a spus prof. Debora Cosmescu.

Au avut un impact mare în comunitate acțiunile de ecologizare a spațiilor verzi a comunei Voiteg, acțiunile de vânzare și de schimb de obiecte, un marș ECO pe străzile comunei, nenumărate acțiuni de plantare de flori și de întreținere a spațiilor verzi ale fundației în incinta căreia se află școala, colectarea selectivă a deșeurilor, valorificarea acestora și confecționarea de obiecte utile.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor